Всички сме чували не една и две теории, свързани със

...
Всички сме чували не една и две теории, свързани със
Коментари Харесай

Митовете за секса… от научна гледна точка

Всички сме чували не една и две теории, свързани със секса, от другари, телевизионни излъчвания и, несъмнено, интернет. Дали има някаква истина обаче в най-популярните легенди за секса? Оказва се, че има, най-малко ненапълно.

Сексът и отслабването

В редица публикации измежду главните преимущества на секса се показва какъв брой доста калории се изгарят по време на половия акт. Истината, несъмнено, е някъде там – при дълготрайност на половия акт 5 минути се изгарят сред 25 и 125 калории.

Размерът на краката е симетричен на размера на мъжкото достолепие

Сред най-разпространените полови легенди е схващането, че размера на мъжкото достолепие може да се дефинира съгласно размера на краката, ръцете или носа на мъжа. Макар да няма научно доказателство, че мъжете с огромни крайници имат огромни пениси, има научна връзка сред огромните крайници и огромния пенис. Става въпрос за гена Хокс, който играе значима роля за развиването на пръстите на ръцете и на краката, както и на половите органи.

Кой поема самодейността за секс

Казват, че мъжете са тези, които поемат самодейността за секс, само че наблюденията демонстрират, че постоянно момчетата са много по-плахи и оставят всичко в ръцете на девойките.

Женското наслаждение и размерът

Качеството на половия акт зависи освен и не толкоз от размера на избран орган, колкото от настроението, желанието и опитността на мъжа, от въображението му и уважението към партньорката му. Настроението и възбудата на дамата също са измежду значимите предпоставки за прекрасен секс.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР