Всички случай по-тежки от началото на годината показват, че МВР

...
Всички случай по-тежки от началото на годината показват, че МВР
Коментари Харесай

Слави Ангелов: МВР не се справя с това да издирва тежки престъпници като Пелов

Всички случай по-тежки от началото на годината демонстрират, че Министерство на вътрешните работи не се оправя със задачата да търси такива тежки нарушители като Пелов, разяснява в " Денят стартира " проверяващият публицист Слави Ангелов. Той напомни, че при започване на годината Министерство на вътрешните работи се е опитвало да залови и шесторния палач от Нови Искър, само че не са съумели да го заловен.

Смешно звучат фактологиите, че той бил ужасно изменен поради пуснатата брада, изясни Ангелов във връзка Пелов.

По думите му това се дава като информация, с цел да си мислят хората " какъв брой мъчно е било да бъде хванат този човек ".

Слави Ангелов, проверяващ публицист: Аз съм уверен, че той по един или различен метод, може би посредством трети лица е имал контакт със сина си, който му е помагал.
Министерство на вътрешните работи се е движело периферно чисто оперативно по този случай, акцентира Ангелов.

Слави Ангелов, проверяващ публицист: Движели са се по повърхността, информацията не им е била задоволително добра.

Изключително комплицирана обстановка, коментирали сме и различен път в това студио, че Министерство на вътрешните работи продължава да харчи над 90% от бюджета си за заплати, а техническите благоприятни условия не се употребяват, изясни Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията. 

Тихомир Безлов: Очевидно старите форми и мрежи на агентура са износени, свършени, доколткото знам неведнъж опити има за преоорганмизиране на агентурата, само че тя продължава да се свива като численост.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР