Всички резерви в бюджета за три месеца служебно правителство са

...
Всички резерви в бюджета за три месеца служебно правителство са
Коментари Харесай

Кутев: Кирил Петков е лъч, който искат да вкарат в калта

Всички запаси в бюджета за три месеца служебно държавно управление са изчерпани, това   съобщи пред БНР Антон Кутев, говорител на кабинета. 

" Кризите ни чакат  - явно ще има здравна рецесия, тя ще докара до стопански последствия. Всичко това би трябвало да бъде съответно възприето от страната ", добави Кутев.

" Вътрешните разбърквания в бюджета към този момент са направени и няма към този момент благоприятни условия за това. И септември ще имаме средства в бюджета за заплащанията, през октомври - няма.  А в случай че се окаже, че идващото служебно държавно управление ще работи до ноември, което е изцяло действително да се случи, като виждам настоящето развиване... ", добави той. 

По този метод Кутев изясни нуждата от актуализация на националния бюджет.  " Хората желаят естествен живот, да си покрият разноските, да си вършат проекти. И най-после ние да ги вкараме във въртоп на рецесии, тъй като някакви политически елити не са разбрали.  Това води до анархизъм. Защото хората стартират да се питат: „ А за какво ни е всичко това? “, попита Кутев.

Говорителят на държавното управление съобщи, че не може да се произнесе по разногласията за канадското гражданство на министър Кирил Петков. Той обаче съобщи: " Министър Кирил Петров е един от дребното лъчи, които желаят да свършат работата. Той има и страховит рейтинг. И ти в този момент решаваш да сринеш имиджа на Радев или Кирил Петков, още не мога да преценява. И ти се опитваш да го вкараш в калта, където си ти сега. Е това не мога да го схвана. Ако махнат Кирил Петков, те ще го създадат знаме. Той ще изкара повече гласове от всяка политическа партия ".

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР