"Всички патриоти на Украйна днес ще бъдат обявени за нацисти,

...
"Всички патриоти на Украйна днес ще бъдат обявени за нацисти,
Коментари Харесай

Плевнелиев: Всички патриоти на Украйна днес ще бъдат обявени за нацисти

"Всички патриоти на Украйна през днешния ден ще бъдат оповестени за нацисти, готви се геноцид ", добави той

"Според Виктор Юшченко, президент на Украйна 2005 – 2010 година, сюжетът на диктатора Путин е да конфигурира собствен марионетен режим, т.е. президент в Украйна. Името на бъдещия президент на Украйна е Медведчук – това е украински олигарх, непосредствен другар на Путин, на който руснаците преди години спретнаха политическа партия и три телевизионни канала, които непрекъснато бълваха съветската агитация. "

Това съобщи в студиото на Росен Плевнелиев, президент на България 2012 – 2017 година, който е провел диалог с Юшченко.

По думите му методът, по който руснаците работят по нищо не се разграничава от това, което се е случило на 9 септември 1944 година в България.

„ Всички патриоти на Украйна през днешния ден ще бъдат оповестени за нацисти. Готви се геноцид. Ръцете на Путин са изцапани с кръвта на почтени жители, само че се готви още по-голямо закононарушение “, съобщи още Плевнелиев.

Той добави, че Путин има мощна войска, има ракети, той може да получи, каквото желае, само че няма да завоюва сърцата на украинците, няма да завоюва тази война дълготрайно.

Плевнелиев изиска оставката на министъра на защитата Стефан Янев, който "по никакъв метод не способства за сигурността и стабилността в България ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР