Всички обичаме целувките. Едва ли има по-нежно и интимно доказателство,

...
Всички обичаме целувките. Едва ли има по-нежно и интимно доказателство,
Коментари Харесай

Основните грешки при целуването, които допускаме

Всички обичаме целувките. Едва ли има по-нежно и интимно доказателство, че харесваш някого от една буйна целувка.

И въпреки всичко, би трябвало да я вършим както би трябвало. Или по-скоро да забравим тези отблъскващи неточности, които някои от нас позволяват, по време на разгорещо целуване.

Смъртоносна захапка – няма нищо по-секси от леко ухапване на устната на половинката, по време на буйна целувка. Ключовата дума тук е „ леко ухапване “. Не би трябвало да се прекалява с този трик и никога захапката да не е прекомерно буйна, тъй като предизвиква болежка на колегата. А не е това задачата, нали ;)

via GIPHY

Език допълнително – Всички обичаме френската целувка. Трябва доста да се внимава обаче с количеството език, което ще вложим в нея. Все отново задачата не е да преброим сливиците на обичания ;)

Целувка от 5 клас – друга последна неточност е неналичието на какъвто и да е език. Понякога не е удачно да се награбите и тогава няма неприятно в една по-невинна целувка. Но дано да не става табиет, не е нужно да забравяме за езика.

via GIPHY

Въздух, апелирам! Да, целуването е увлекателно и буйно занятие. Хубаво е обаче да се практикува на почивки. Най-малкото, с цел да можем да си поемем въздух ;)

Искаш ли дъвка? Лошият мирис е нещо, за което обезателно би трябвало да се погрижим преди да се целуваме с обичания. В противоположен случай рискуваме да убием тръпката.

via GIPHY

Целувка по табиет – Добро утро с целувка, лека нощ и целувка, сбогом и целувка, добър ден и още веднъж целувка. Не, че има нещо неприятно да се целуваме доста. Но в случай че стартираме да го вършим по табиет, без даже да сме в въодушевление, ще загубим доста от пристрастеността във връзката.

И още целувки:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР