Всички обичаме да флиртуваме, тази игра е все така вълнуваща,

...
Всички обичаме да флиртуваме, тази игра е все така вълнуваща,
Коментари Харесай

4 от най-големите флирт грешки, които допускаме (ВИДЕО)

Всички обичаме да флиртуваме, тази игра е все по този начин вълнуваща, без значение от годините, пола или вида хора.

Има няколко метода, с които да флиртуваме както би трябвало и като същински експерти. Разкрива ни ги специалистът по връзките Матю Хъси.

Да си представим следната обстановка, тръгваш си от класа по йога и по пътя си срещаш приветлив господин, с който сте се срещнали на празненство преди време. Ето най-опасните неточности, които можеш да допуснеш при диалога си с него:

1. Не помниш името ми?! – той е мъж, което значи, че най-вероятно е не запомнил по какъв начин се казваш, въпреки всичко сте се срещнали единствено един път. Не му натяквай, че не те помни, вместо това се показа и му напомни по кое време сте се срещнали:)

via GIPHY

2. Много съм заета – когато той те попита по какъв начин върви при теб, недей да правиш главната неточност – да се оплакваш какъв брой доста работа вършиш, по какъв начин нямаш никакво свободно време, по какъв начин всяка минута ти е заета. Вместо това му разкажи нещо забавно и позитивно, което одеве ти се е случило – да вземем за пример: „ Добре съм, благодаря, одеве отидох на първия си урок по йога “ или „ Чудесно се усещам, преди седмица се върнах от морето, беше необикновено ;) “ и така нататък

3. Приеми комплимента – Ако той те харесва, наложително ще ти направи комплимент – от вида на „ Изглеждаш ужасно “, „ Много ти отива летния тен “ или каквото друго му хрумне. Недей да се оправдаваш или да отричаш изказванието му, даже и да не си съгласна с него. Вместо това отговори „ О, благодаря ти, направи ми деня ;) “

via GIPHY

4. Не клюкарствай – Той евентуално ще те попита за оня ваш общ прочут, с цел да задълбочи диалога или за приятелката ти, с която си била на празненството. Не разказвай персонални детайлности от живота на приятелите си, тъй като по този начин единствено ще оставиш усещането, че не си лоялна към тях. Вместо това отговори с нещо положително, от вида на - „ Благодаря, добре са, тази вечер ще ги повеждам на концерт “.

Ако той има интерес ще изиска номера ти или ще предложи да пристигна с вас на концерта. Каквото и да е, приеми го с усмивка и се наслаждения на новата си тръпка ;)

И още флирт техники и неточности:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР