Всички ние възприемаме заобикалящата ни среда по различен начин, използвайки

...
Всички ние възприемаме заобикалящата ни среда по различен начин, използвайки
Коментари Харесай

Зодиите, които са истински пророци

Всички ние възприемаме заобикалящата ни среда по друг метод, употребявайки нашите сетива - зрение, допиране, тон, подушване и усет. Именно те ни оказват помощ да опознаваме света, само че има и един миг, за който много хора не помнят - това е шестото възприятие. Някои хора имат много по-развита вътрешен глас, която им оказва помощ да усещат вибрациите на Вселената.

Това са зодиите пророци в зодиака, които се водят от вътрешния си глас.

Риби

Този знак е финален в зодиакалния календар и главния им знак е мъдростта във всяка една обстановка. Те умеят да преценят хората към себе си и астролозите споделят, че хората, които са родени под тази зодия, са обвързани с духовното. Вие виждате невидимото за другите хора и имате извънредно развито шесто възприятие, което ви оказва помощ доста.

Рак

Хората от тази зодия познават по-добре поривите на сърцето ви даже от самите вас. Могат да схванат и да усетят вашите усеща безусловно за секунди. Дори, в случай че се стараете да скриете страстите си, хората от зодията Рак ще схванат това. Те просто имат извънредно мощно развито шесто възприятие, като не постоянно самите те осъзнават дарбата си.

Водолей

 Зодии пророци

Вашата мощна страна е творчеството и въображението, с което сте надарени. Често просто виждате истините за живота си, като даже не осъзнавате от кое място имате този същински подарък. Вашите сънища също не са инцидентни, а постоянно са известия, които получавате от различни Вселени. Голяма част от представителите на тази зодия са изживявали най-малко един път в живота си нещо паранормално.

Скорпион

Вашата същина е склонна към другите крайности, което си проличава изключително мощно в персоналния ви живот. Няма нищо задоволително тъмно и ужасно, което да успее да ви уплаши. Вие желаете да изживеете всяка една страст и възприятие, да опитате от всичко в живота, с цел да разберете дали ви харесва, даже в случай че има късмет това да ви аргументи болежка. Обичате да проверявате опциите и силите си, като постоянно разбирате неща, които другите хора даже не могат да схванат.

Някои хора имат много мощно развита вътрешен глас, която може да им оказва помощ много, в случай че се научат да се вслушват във вътрешния си глас. Именно тези четири зодии са пророците в зодиака улавят най-силно тайнствените сигнали на Вселената и могат да са същински пророци, защото имат по-развито шесто възприятие.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР