Всички ние сме наясно с това, че храната ни осигурява

...
Всички ние сме наясно с това, че храната ни осигурява
Коментари Харесай

Тези храни причиняват умора и сънливост. СПРЕТЕ да ги ядете!

Всички ние сме наясно с това, че храната ни обезпечава нужната сила. Често пъти обаче попадаме в обстановка, в която ни се желае след закуска или обяд да полегнем и да се насладим на една къса сънливост. И всичко това е само поради храната, която сме консумирали.

Ето кои са храните, които са склонни да предизвикват унесеност и отмалялост:
 Храните, които не би трябвало да ядете след изчистването на зъбния камък Храните, които не би трябвало да ядете след изчистването на зъбния камък
Няколко седмици след процедурата би трябвало да се придържате към специфична диета. Необходимо е да се изключи от диетата всичко, което може...

Кафе

Сигурно ви звучи необичайно, само че е реалност. Тази напитка нормално я консумираме, за да ни освежи и да ни зареди с сила. Понякога обаче тя работи в противоположна посока. Това най-често се случва на хора, които пият кафе в прекомерно огромни количества.

Червено месо

Това е месото, което се усвоява от организма извънредно постепенно. За да го усвои изцяло, той изразходва голямо количество сила. Това е повода, откакто сме похапнали щедро месо за вечеря, да желаеме да си полегнем.

Сладки храни
 Тези храни намаляват холестерола. НЕ се лишавайте от тях! Тези храни намаляват холестерола. НЕ се лишавайте от тях!
Високият холестерол може да аргументи доста съществени болести, като инфаркт или инсулт. Важно е човек постоянно да се подлага на изследв...

Когато гълтаме прекомерно доста захар, ние предизвикваме скок в равнищата на кръвната захар. Бързото повишаване на кръвната захар е последвано и от бърз спад. В разследване на това се усещаме изморени и изтощени.

Бял самун

Ефектът на белия самун върху организма ни е сходен на този на сладкишите. Не е случайност това, че по-голямата част от диетолозите ни поучават да консумираме самун, подготвен от пълнозърнесто или ръжено брашно.

Това са храните, от които ще се чувствате изморени и сънливи. Просто спрете да ги ядете или ги похапвайте рационално.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР