Всички ние с трепетни емоции очакваме Новата 2022 година и

...
Всички ние с трепетни емоции очакваме Новата 2022 година и
Коментари Харесай

Какви талисмни ще донесат късмет на всяка зодия през 2022 година

Всички ние с трепетни страсти чакаме Новата 2022 година и се питаме каква ли ще бъде за нас. Ще имаме ли благоприятни условия за повече благополучие, здраве, шанс и сбъдване на нашите стремежи? Най-често всеки от нас си купува по нещо ново за идната година като амулет за шанс. Нека в тази публикация да разберем кои са тези талисмани за 2022 съгласно всяка зодия.

Овен – 2022 амулет -  ключ

За представителите на зодия Овен през новата година, ключът е знак на отбраната, шанса и отварянето на пътищата им в живота. Свързано е и с привличането на благосъстояние. В доста култури, ключът символизира завършването на цикъл и началото на нова, по-осъществима фантазия. Независимо от метала, ключът да се носи като висулка за верижка на врата.

Телец – 2022 амулет - полумесец

Символът на полумесеца предизвиква вътрешната мощ и пази индивидът, който го носи от  отрицателна сила и финансови неволи. Луната води Телците през новата година към ново знание, обновяване и прераждане. Можете да носите полумесеца като висулка на огърлици, гривни и пръстени.
3-те талисмана, които носят шанс и благополучие
Някои хора имат своите талисмани за шанс в себе си или в дома си, други имат универсални такива, за които се знае, че носят шанс ил...
Прочети повече
Близнаци - 2022 амулет - бухал

За хората, родени в знака на Близнаци, бухалът е амулет, който притегля повече мъдрост, а използването на нови познания ще усъвършенства интуицията им. В доста култури бухалите са се считали за знак на мощ. Те могат да бъдат сложени у дома като украса под формата на фигурки или да се носят към бижута аксесоари.

Рак - 2022 амулет - синьо око

Това е  амулет с огромна мощ, неприветлив отрицателната сила, ревността и злите очи. Синьото око, като се изключи че защищава от уроки, оказва и огромно влияние  върху интуицията. Това е талисман, който оказва помощ за привличане на мир и душевна естетика.

Лъв - 2022 амулет - китайски змей
Най-популярните знаци на шанс по света
Някои хора носят постоянно талисман на шанс и имат вяра в него, други считат това за безмислено поверие. Ето кои са някои от най-популярнит...
Прочети повече
За Лъва този амулет ще притегли доста положителни случки  през 2022 година Той е един от петте митични животни във Фън Шуй, символизиращ силата, шанса и благосъстоянието. Китайския змей може да се намери  и като декоративна дрънкулка или аксесоар.

Дева - 2022 амулет - четирилистна детелина

Зеленото символизира новото начало, растежа, мира и здравето. Четирилистната детелина е съвършен амулет, можете да я носите като украшение или като хербаризиран образец. С нея шансът на 2022 година ще бъде с вас.

Везни – 2022 амулет - слънцето

Слънцето е знак на  светлината, жизнеността, раждането и безсмъртието. През новата година ще ви донесе жизнеспособност, вяра и по.лесното превъзмогване на компликациите. Символът на слънце  може да се носи като част от висулки, обеци или други аксесоари.
Талисмани, с които да ти потръгне в любовта
От дълбоки антични времена човечеството не стопира да се интересува по всевъзможни способи да притегля обич. Все още и в днешни дни археолози...
Прочети повече
Скорпион - 2022 амулет - златни бижута

Златото се смята за най-ценния метал, знак на просветлението, знанието, божествеността и безсмъртието. Смята се също, че символизира плодородието, любовта, устойчивостта на отрицателните сили и увереността в сложни времена. Почувствайте силата и топлината му, носете златни бижута през 2022 година

Стрелец - амулет 2022 - дафинов лист

Той е знак на разцвет и естетика. Освен че носят мир на притежателя си, дафиновите листа също оказват помощ за увеличение на финансите и предизвикват триумфа. Вземете дафинов лист и го сложете в портфейла си и по този начин може да разчитате на повече шанс с придобиването на пари през новата година.

Козирог- амулет 2022 - китайска жаба с монета в устата
Талисман за благополучие и здраве съгласно зодията
От древността до през днешния ден хората имат вяра, че талисмани и амулети им носят благополучие и шанс. Навярно и вие имате предмет, за който считате, че...
Прочети повече
Известна още като трикраката жаба и жабата на благосъстоянието, тя е един от удобните знаци на фън шуй и може да бъде сложена в дома или офиса. Жабата би трябвало да носи монета в устата си. Силна дарба за привличане на пари, само че не ги слагайте на пода, а ги на масата, бюрото, шкафа.

Водолей – амулет 2022 - пирамида

Образът на тази форма на пирамида или аксесоари символизира духовното издигане и надхвърлянето на гибелта, както  и виталната мощ на хармонията. Увеличава решимостта и силата за реализиране на цалите ни  и носи позитивизъм и добра сила.

Риби – амулет 2022 - Риби

Скъпи Риби, рибата, представляваща вашата зодия, ще ви отвори пътя към шанса през новата година. Ребата се свързва  с плодородието, отбраната и шанса.  Може да бъде сложена във вашия дом като фигурки или да се носи като украшение или аксесоар.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР