Всички мачове от Европейското първенство по футбол – УЕФА ЕВРО

...
Всички мачове от Европейското първенство по футбол – УЕФА ЕВРО
Коментари Харесай

Евро 2020 ще бъде излъчвано по БНТ и Нова тв

Всички мачове от Европейското състезание по футбол – УЕФА ЕВРО 2020 ще бъдат предавани взаимно от Българската национална телевизия и " Нова Броудкастинг Груп ". В продължение на месец екипи на двете малките екрани ще се кооперират за предаването онлайн, мненията в ефир, само че също по този начин и едната част от спортните публицисти ще прави свои репортажи, а другата – студийни предавания. Това оповестиха в общо изказване двете малките екрани в петък.

Стартът на юбилейния шампионат, отбелязваш своята 60-годишните, ще е на 12 юни. То йще се организира в 12 европейски града, като своя дебют в семейството на Европейското състезание по футбол ще създадат 8 града и 7 страни. Футболните дуели ще се проведат в Лондон, Мюнхен, Рим,Баку, Санкт Петербург, Букурещ, Амстердам, Дъблин, Билбао, Будапеща, Глазгоу и Копенхаген. За първи път мачове от финалния шампионат ще има на територията на Азербайджан, Русия, Румъния, Република Ирландия, Унгария, Шотландия и Дания.

" Щастливи сме, че още веднъж в партньорство с публичната телевизия, ще дадем късмет на многочислените футболни последователи в България да проследят най-важното събитие идната година. Нова Броудкастинг Груп има одобрени позиции в предлагането на богато и качествено спортно наличие. УЕФА ЕВРО 2020 е още едно доказателство, че медийната компания подсигурява достъп на феновете до най-атрактивните спортни шампионати “ - разяснява изпълнителният шеф на Нова Броудкастинг Груп Николай Андреев.

" Българската национална телевизия продължава многогодишната традиция да демонстрира мачовете от финалите на Европейските шампионати по футбол...С забавни и впечатляващи като посетители студийни стратегии, с атрактивно и съвременно показване на всичко обвързвано с шампионата, ще помогнем на феновете освен да усетят, само че и да бъдат част от празника на Великата игра. “ съобщи Емил Кошлуков, общоприет шеф на Българска национална телевизия.

За мненията на футболните дуели Българска национална телевизия залага на одобрени имена като Ивайло Ангелов, Петър Василев, Стефан Георгиев и Петър Иванов. Едно от лицата на шампионата в ефира на Българска национална телевизия ще бъде Илия Илиев, прочут на публиката от дългогодишните си изяви в Сутрешния блок на медията, както и като водещ на студийните стратегии за " Лига Европа ". Телевизията ще прати репортерски екип на място. Росен Станчев ще показва ежедневни репортажи от градовете, в които ще се играят мачовете.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР