Всички искаме у дома да е чисто, но е неприятно

...
Всички искаме у дома да е чисто, но е неприятно
Коментари Харесай

Рецепта за домашен препарат за почистване на дома без химия

Всички желаеме вкъщи да е чисто, само че е неприятно когато знаем, че употребяваме препарати с доста химия. За благополучие, има разновидности това да се промени. В тази публикация ще споделим с вас лесна рецепта за домакински почистващ препарат. Уговорката е, че след него би трябвало да се мине с вода. Той е съвършен за плочките в банята и кухнята и за тоалетната. Не е подобаващ за дърво и други сходни повърхности. Особено такива, които могат да попият. 

Прави се бързо и елементарно, само че миризмата му може да стресне някои от вас. Смесвате оцет, сода и лимон и малко вода, с цел да получите тази чудесна примес. Колкото повече вода има, толкоз по-рядко ще става. Сложете в пластмасова бутилка, която има пръскателна дюза. Идеално е да запазете бутилка от остарял препарат за прозорци. 
Тези неща не се мият с вода
Всеки дом има неща, които би трябвало да се чистят без намесата на вода. Разбира се, не приказваме единствено за електрически уреди, газови горелки....
Прочети повече
Препоръчваме препарата за: 
Плочки; Мивка; Тоалетна. 
Не го предлагаме за: 
Прозорци; Дърво;  Дамаски и различен вид мека мебел. 
Миризмата на оцет може да идва малко мощна, само че може да си сложите маска на лицето. Почистете добре с препарата, като след изпръскване може да оставите за 10-15 минути да постои. След това минете с влажен парцал и измийте щедро с вода и подсушете. 

Ако въпреки всичко не желаете да загърбвате общоприетите препарати за разчистване на дома, можете да ги редувате с този, който си вършиме сами. 
Домът ни може да заблести от непорочност с тези подправки и билки
Много преди появяването на актуалните перилни препарати за пране и разчистване, бабите ни са успявали  да поддържат сполучливо чисти дом...
Прочети повече
Други натурални хрумвания за ободряване на дома могат да бъдат основаването на натурален дифюзър. Как? Просто сложете корите от цитрусите, които ядете на парното до момента в който изсъхнат и ще усетите по какъв начин прелестно мирише към тях. 

Подобни хрумвания са привидно простички и елементарни, само че в действителност могат да внесат прохлада вкъщи. 

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР