Всички държави са намерили начин да извършват плащанеза руския газ,

...
Всички държави са намерили начин да извършват плащанеза руския газ,
Коментари Харесай

Как всички в ЕС плащат евтин газ, а ние – скъп!

Всички страни са намерили метод да правят плащанеза съветския газ, с цел да подсигуряват своя народен интерес. Няма страни, които заплащат в рубли, само че са намерили метод да подсигуряват доставките си на природен газ. Какъв газ употребява България и от какъв снабдител? – попита ръководителят на парламентарната група ва ГЕРБ в Народното събрание Десислава Атанасова по БНР.

Както и до момента, само че на цената плюс посредническите такси, които не знаем в чии джобове влизат. Ако ГЕРБ имаше опция да предлага решение, щеше да го направи. Отново се завърнаха медиаторите в доставката на природния газ, изясни тя за какво у нас газа за май скача с една трета от цената през април.

Няма потребност опозицията да подкопава ръководството, тъй като то се е закопало от дълго време. Обмисляме избор на съмнение, има доста тематики, за които да се изиска избор на съмнение. На първо място ще желаяме оставката на зам.-председателя на Народното събрание, сподели още Атанасова.

Логиката на Бойко Борисов е, че не би трябвало да остане неубеден човек, че смяната е към по-лошо и в следствие хората не би трябвало да им гласоподават избор на доверие. Колкото повече дни има това държавно управление, толкоз това е по-вредно за страната, добави тя..

Правителството е хибрид от тотално противоположни по идеология партии без управническа стратегия. Досега никое държавно управление не е започвало мандата си без ясна идея и без проект за справяне с рецесиите. Елементарната човешка логичност е, че който не се оправя с ръководството на страната, би трябвало да напусне, заключи Атанасова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР