Всички дами мечтаем да имаме перфектното деколте, което е лесно

...
Всички дами мечтаем да имаме перфектното деколте, което е лесно
Коментари Харесай

Стегнете гърдите с 5 лесни упражнения

Всички дами мечтаем да имаме съвършеното деколте, което е елементарно постижимо освен с намесата на пластичния хирург, само че и с подготовка.

Само пет извършения, които са елементарно изпълними в домашни условия, ви разделят от изваяния за завиждане бюст. Ако ги практикувате постоянно, напълно скоро ще видите разликата. Ето ги и тях:

Лицеви опори

 1

Заздравят пекторалните мускули(под гърдите) и ги тонизират. Също по този начин ще поддържат кожата на гърдите стегната. Може да ги вършиме с колене на пода за по-голяма опора. Направете три сета по 15 повторения.

Свободни тежести

 2

Вземете гирички от по 1,5 кг. Застанете прави с крайници на широчината на раменете. Повдигнете ръце встрани от тялото с гирички надолу към пода. Бавно отпуснете плещи. Направете три сета по 15 повторения. Това ще тонизира и раменете.

Йога

 3

Bhujangasana е йога асана, която ще усъвършенства стойката ви и ще тонизира гръдните мускули. Легнете на пода по стомах с длани на пода в профил на тялото. Бавно повдигнете горната част на тялото си и погледнете нагоре. Повторете 10-12 пъти.

Лицеви опори на стена

 4

Застанете на към половин метър от стената с лице към нея. Поставете длани на стената на равнището на гърдите. Преместете торса към стената, като краката ви останат неподвижни. Окажете напън с длани. Направете сет по 15 повторения.

Bench Press

 5

Легнете по тил с крайници на пода. Вземете тежестите и вдигнете ръцете, тъй че тежестите да са над лицето. След това постепенно отпуснете ръцете настрана от тялото. Вдигнете ги назад в изходна позиция. Направете три сета по 15 повторения.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР