Всички чуваме как учениците изпитват огромна трудност с обучението в

...
Всички чуваме как учениците изпитват огромна трудност с обучението в
Коментари Харесай

Ученици от Стара Загора разработиха мобилно приложение за коледните празници

Всички чуваме по какъв начин учениците изпитват голяма компликация с образованието в онлайн среда. За една група възпитаници от природоматематическата гимназия обаче нещата стоят по друг метод. Те желаят да донесат положителни страсти за хората по празниците и основават приложение, което носи името Merry Christmas Bulgaria. Можете да го изтеглите от. 
Целта на самото приложение и неговите основатели е повече от ясна - да зарадват всички и да ги заредят с коледно въодушевление. Самата мобилна апликация има три съществени функционалности - изтегляне на шансове, коледно благопожелание към учителите в гимназията или извършване на особено предизвикателство в дните до Коледа. Самите провокации включват четене на книга или правене на някакво сладко прелъщение. Ето какво споделят от училището за концепцията си пред уеб страницата на Община Стара Загора: 
 „ Идеята е да има повече усмивки и щастливи моменти в навечерието на Коледните и Новогодишни празници. Това приложение може да се отвори от всяка точка на планетата. За да се случи по този начин, основателите разчитат то да се споделя колкото е допустимо повече. Така младежите се надяват да зарадват и повече българи по света “
Коледното въодушевление към този момент е на всички места към нас, а тази прелестна концепция на учениците е следващият прелестен образец, че празниците са време, в което можем да донесем доброта и благополучие на другите с нашите дейности. Апелът ни е да не го вършим единствено по Коледа, а да пренесем тази добрина и в останалите дни на годината. Не е мъчно, а по този начин сигурно ще живеем в една по-добра страна и измежду по-добро общество. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР