Всички бенефициенти, сключили договор с ДФ Земеделие по мерките от

...
Всички бенефициенти, сключили договор с ДФ Земеделие по мерките от
Коментари Харесай

Пчеларите подават заявления за плащане от 1 юни

Всички бенефициенти, сключили контракт с Държавна фирма " Земеделие " по ограниченията от Националната стратегия по пчеларство (НПП) от банкет 2021 година могат да подават заявки за заплащане от 1 юни 2021 година, оповестяват от фонд " Земеделие ".
Отчитането на дейностите, ориентирани към сдружения, групи и организации на производители на пчелен мед, ще се прави в централно ръководство на фонда, на ул. " Гусла " 3. По всички останали ограничения, заявки за заплащане се подават в регионалните дирекции на Държавна фирма " Земеделие ".
 Над 1500 фамилии у нас към този момент са осиновили пчелен кошер Над 1500 фамилии у нас към този момент са осиновили пчелен кошер
Над 1500 фамилии в България към този момент са осиновили кошер. Това заяви в изявление за БНР Сергей Петров, създател на електронната платформа...
За всяка от посочените в контракта действия от ограниченията на НПП може да бъде подадено настрана заявление за заплащане. Важно условие е претендентът да имав регистъра на земеделските стопани на МЗХГ, да е подал настояща информация за пчелините и броя на пчелните фамилии в регистъра на пчелините воден от БАБХ, да няма отговорности към държавния бюджет, да не е осъждан.
Кандидатите могат да изтеглят пример на заявката за заплащане от интернет страницата на Държавна фирма " Земеделие ".
От разплащателната институция напомнят, че по Националната стратегия по пчеларство за 2021 година са утвърдени 1952 претенденти за подкрепяне, като декларираната финансова помощ е в размер на 8 052 644 лева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР