Всекидневно се сблъсквам с истината, че животът не е изпълнен

...
Всекидневно се сблъсквам с истината, че животът не е изпълнен
Коментари Харесай

Моят списък с желания за 2016

Всекидневно се сблъсквам с истината, че животът не е изпълнен с цветя и рози. И въпреки всичко имам вяра в магията на привличането и силата на фантазиите. Точно по тази причина коледните празници постоянно ме зареждат с доста сила, която съумявам да запазя съвсем през цялата година.

Въпреки многото задължения към Коледа, не изгубвам положителното си въодушевление и предпочитание да развеселявам всички към мен с нещо особено и персонално подбрано за тях. Един от методите да се оправя с безбройните организационни елементи е основаването на стройни и дълги описи, които ми оказват помощ да не се изгубя в лабиринта на подготовката. Признавам, че съм от хората, които подреждат живота си в описи и съм сигурна, че това е един от методите да се оправя с всичките си отговорности. Синтезирани и стройни, те ми дават опция да се провеждам по-лесно и да сформира проект, който да последвам. Правя описи за съвсем всичко и всеки, в това число и за себе си – макар че доста рядко съумявам да стигна и до него. Независимо от това съставянето на моя коледен лист постоянно ме връща в детството, разсънва способността ми да бленувам. Той постоянно е изпълнен с всевъзможни стремежи и прекарвания. Когато го оформям, не се преценявам с тяхната действителна стойност, а се топвам в процеса. Това ме кара да се усещам като малко дете, което написа на Дядо Коледа – изцяло решително, че всички негови стремежи ще бъдат изпълнени, в случай че слуша.

Всички знаем, че това не всеки път е допустимо и постоянно някои от нас остават леко разочаровани. Осъзнавам, че даже и Дядо Коледа мъчно би се справил с всички наши прищявки, само че въпреки всичко какъв брой хубаво би било, в случай че всяка от нас имаше опция да сформира своя безконечен лист от стремежи и той вълшебен да се сбъдне! Винаги съм считала, че всичко е допустимо и от време на време стават чудеса, по тази причина ще си разреша да помечтая и да сформира своя лист с стремежи за идната година. Някой от тях са неосъществените коледни фантазии от предходната година, само че какво от това. Тъкмо ще им се насладя още по-пълноценно, когато се изпълят през 2016 година

Нека помечтаем дружно, девойки!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР