Всеки сезон идва със своята специална self-care програма, която обичаме

...
Всеки сезон идва със своята специална self-care програма, която обичаме
Коментари Харесай

Пробиотикът, който всяко момиче трябва да има

Всеки сезон идва със своята специфична self-care стратегия, която обичаме да си вършим, с цел да се усещаме по-добре в тялото си. И в случай че напролет се фокусираме върху антицелулитни процедури, а през лятото се грижим кожата ни да бъде предпазена от слънцето, то през есента желаеме да засилим имунната си система и обръщаме повече внимание какво се случва с тялото ни от вътрешната страна.

Знаете ли, че 80% от имунните кафези са съсредоточени в чревната микрофлора , по тази причина и положителното микробно равновесие в стомашно-чревният тракт се отразява позитивно освен върху функционалностите на имунната система, само че и на нервната система и мозъка. Едва ли има някой, който да не е чувал за потребното деяние на пробиотиците върху него, тъй като те предотвратяват развиването на гнилостни процеси в червата и предизвикват растежа на потребни бактерии, с помощта на което процесите на храносмилане внезапно се усъвършенстват.

Обикновено сме привикнали да посягаме към пробиотиците единствено когато ни ги изписват дружно с антибиотик, само че се оказва, че е извънредно потребно да ги одобряваме и в всекидневието си. Защото нашето деликатното женско здраве също значително е подвластно от съществуването на задоволително „ положителни “ бактерии както в стомашно-чревния тракт, по този начин и в микрофлората на влагалището. Затова при лекуването на гъбични и бактериални инфекции все по-често се включва спомагателен банкет на специфични пробиотични формули в отбрана на пикочно-половата система. Но те са подобаващи и за профилактика.

Ето за какво всяко момиче би трябвало да има подръка мултипробиотикът за дами 12 милиарда дейни пробиотици на. Това е един изцяло натурален артикул за поддържане на естествената микрофлора на влагалището и функционалностите на пикочно-половата система, който доставя най-малко 12 милиарда дейни кафези от 10 пробиотични варианта за отбрана на равновесието в интимната област. Добавена е и алена боровинка CranRich® 300 mg, с цел да се предпазим от тези неприятни чувства като парене при уриниране, болежка, сърбеж, течение...



Всяка една капсула съдържа и Lactobacillus fermentum – пробиотичен тип бактерия, която населява стомашно-чревния тракт, устната празнина и влагалището и способства за възобновяване и поддържането на здравословния баланс на микрофлората.  Има мощно антимикробно и антиоксидативно деяние и пази организма от консервантите и оцветителите, присъстващи в доста от актуалните храни. Фруктоолигозахаридите (FOS) пък имат леко слабително деяние, усилват растежа на бифидобактериите и редуцират равнищата на разнообразни патогени в дебелото черво.

Как обаче да одобряваме този пробиотик? Може да се приема по 1 капусла един или два пъти на ден с храна. Със сигурност с него ще се усещаме доста по-здрави и спокойни за идващите студени месеци.

 

С поддръжката на Natural Factors
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР