Всеки се стреми към щастлива връзка и перфектни взаимоотношения. Понякога

...
Всеки се стреми към щастлива връзка и перфектни взаимоотношения. Понякога
Коментари Харесай

Фактори, които саботират връзката ви

Всеки се стреми към щастлива връзка и съвършени взаимоотношения. Понякога обаче напъните ни не се увенчават с триумф, тъй като половинката ни се усеща задушена от нашите дейности. Сигурно си мислите, че вършиме всичко допустимо за здравето на връзката ви, само че в действителност може да допускате няколко елементарни неточности, които ще доведат до тъкмо противоположния резултат. Има няколко стъпки, които елементарно ще саботират взаимоотношенията ви.

Рутината взима превес
Когато откриете точния човек, вие навлизате в едно всекидневие, което се трансформира в скучна рутина. Прибирате се у дома, говорите за деня си и по-късно се подготвяте за утрешния. Резултатът от това е отдалечаване от колегата ви, без даже да го осъзнавате. Много елементарно може да измененията това. Измислете нещо нетипично или нещо, което сте правили в първите месеци от връзката ви. Отидете на сантиментална вечеря или пък на кино. Разходете се късно вечер и говорете за друго, друго от работата ви. Опитайте да се откъснете от всекидневието си даже за малко. Ще бъдете сюрпризирани какъв брой доста позитиви ще донесе това на връзката ви.

Опитвате се да измененията колегата си
Разбира се, двама индивида няма по какъв начин да бъдат изцяло идентични. Интересите ви ще се разграничават, само че това не би трябвало да ви плаши. Не се опитвайте да измененията половинката си и се научете да я приемате със нейните положителни и отрицателни черти. Връзката ви има потребност от съгласие и доверие, което ще помогне за по-доброто бъдеще и на двама ви. Постепенно ще се нагодите един към различен и ще постигнете нужната естетика.

Комуникацията ви куца
Общуването е значима част от всяка връзка. Винаги е добре да изслушвате другия, с цел да видите обстановката и през неговите/нейните очи. Не се задълбавайте прекалено много в думите на половинката си, а по-скоро поговорете с нея/него. Не се опасявайте от разногласия, тъй като по този метод ще съумеете да разрешите някои от сериозните си проблеми. Общуването на висок звук в никакъв случай не е решение на обстановката, а вместо това се изслушвайте и се пробвайте да постигнете консенсус.

Забравете за контрола
Болната ревнивост няма място в една връзка. Всеки човек има потребност от персонално пространство и половинката му би трябвало да разбере това. Едно излизане с другари през седмицата не значи края на света. Не искайте от него/нея да прекарва цялото си време с вас, тъй като по този начин доста бързо ще си омръзнете. Важното е да си имате доверие, върху което ще градите бъдещата ви връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР