Всеки път, когато се качите във вашия автомобил и запалите

...
Всеки път, когато се качите във вашия автомобил и запалите
Коментари Харесай

Задължително отворете прозорците на колата преди да пуснете климатика

Всеки път, когато се качите във вашия автомобил и запалите неговия мотор, вие застрашавате освен своето здраве, само че и това на близките. Паркирането на кола със затворени прозорци в горист регион може да докара до струпване на бензен в съответствие сред 400-800 мг. Ако автомобилът се намира на слънчево място, бензенът може да увеличи своите стойности и те да доближат до 2000-4000 мг., което е близо 40 пъти повече от допустимото.

Несъзнателното поемане на бензен при затворени прозорци на колата оказва неподходящо влияние върху здравето на бъбреците, черния дроб и костите. В управленията за приложимост на автомобила се удостоверява нуждата от отваряне на прозорците, директно преди включването на климатичната система. Въпреки това не се изясняват съответните аргументи за реализиране на тази активност, с изключение на изгодите за колата.
 Нямате ютия? Ето по какъв начин елементарно да изгладите облеклата Нямате ютия? Ето по какъв начин елементарно да изгладите облеклата
Често се случва измачканите облекла да се окажат досадна спънка да стигнем в точния момент за значима среща. Последното, за което имате време, е да...

Проучванията за странични резултати откриват, че преди началото на процесите за изстудяване на въздуха, вентилационната и охладителна система отделят топлота, примесена с бензен, отрова, която предизвиква разнообразни болести. Затова, когато се качите във вашия автомобил, без значение дали усещате мирис от нагрята пластмаса, е нужно да отворите необятно прозорците на транспортното средство за няколко минути, след което да включите климатичната система.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР