Всеки път, когато някой ви наранява, не бързайте да се

...
Всеки път, когато някой ви наранява, не бързайте да се
Коментари Харесай

Езотерика: Вие сами сте изпросили своята болка от Вселената

 tb

Всеки път, когато някой ви наранява, не бързайте да се ядосвате. Тази болежка вие сами сте си я  изпросили от Вселената. Несъзнателно, вие  сами сте я  привлекли.

Когато жадувате да се  извърши някое от вашите стремежи, вие не се замисляте върху това, че с цел да го постигнете, ще би трябвало да преминете през нещо, от нещо да се лишите, нещо  да придобиете … В момента, в който вашето предпочитание се е появило във вашия разум и е станало неотменимо, всичко в близост стартира да се подрежда по този начин, че то  да може да се извърши.

От живота ви стартират да излизат тези хора, които пречат на неговото осъществяване, и се появяват нови – тези, които ще  оказват помощ да видите пътя към мечтаното.

Понякога би трябвало мощ, без която не можете да вървите по този път, а силата се придобива с болки и компликации. Вие сте привикнали с това, което е било преди, и не виждате накъде водят  мъчителните промени към вас. Но нали желаете желанието ви да се извърши? Това е нещо, което не е било преди, само че е това, което  би трябвало да се роди и да отстрани старите неща от живота ви, които не са разрешавали на Новото да пристигна …

Раждането минава през болежка. След нощта идва ден.

Тъмнината би трябвало да се сгъсти, с цел да заблести Светлината …

Желаейки, единствено вие, и никой различен,  включвате механизмите, които стартират да  трансформират живота ви за новото раждане в него. Вие привличате  всичко това, единствено вие, и болката също. Ето за какво помнете, че този човек, който ви  е предизвикал болежка, е извикан от вас.  Той е  кукла на конци. Не му се сърдете, а му  благодарете  за силата, която ви е донесъл, за помощта по пътя ви към Новото.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР