Всеки от танцьорите на Чакардъкова разполага с легло-кресло в новия

...
Всеки от танцьорите на Чакардъкова разполага с легло-кресло в новия
Коментари Харесай

Николина Чакардъкова си купи автобус за 1 млн.лева

Всеки от танцьорите на Чакардъкова разполага с легло-кресло в новия автобус
Фолклорната легенда Николина Чакардъкова пътува из страната дружно с целия си екип с първокласен мегалайнер, съвсем като някоя международна звезда. 2-етажният рейс е оборудван с мини кухня, салон за развлечение, дрешник, салон за отмора, кино зала и специфичен офис за певицата.

Всеки от танцьорите на Чакардъкова разполага с легло-кресло. Най-много обичали да си вършат пуканки и да гледат филми на големите плазми в автобуса. В него се пуши, само че се влиза единствено по пантофи. Музикалната звезда сподели преносимата си къща по време на присъединяване си в кулинарното предаване „ Черешката на тортата ”. Гостите на певицата бяха закарани от София до родния й дом в Гоце Делчев с първокласния мегалайнер, който събра очите на останалите участници в кулинарното шоу.

Родители дърпат с кола шейна край Сливен, детето им в опасностДетето може да се озове под гумите на някоя кола, разяснява водещата Аделина Радева
Родители от Слив…Feb 10 2020vijti.com

„ Първи в България купихме подобен рейс, единствено с цел да ни е удобно. Той ни е като втори дом, в него ни минава живота. На първия етаж е ситуирана кухнята, гардеробната и кътът за пиянство на кафе. На втория е зоната за релакс. Всяко едно кресло се разтяга и се трансформира в спалня. Така всеки има опция за една пълноценна отмора ”, изяснява изпълнителката на „ Сватба е ”. Тя самата има личен ъгъл, в който релаксира. „ Наричам стаята помещение за похвали и недоволства. Тук си приказваме на свякакви тематики – и персонални, и служебни ”, прецизира Чакардъкова.

Николина направила първокласната си облага за към 1 млн. лева преди 3 години. В Европа имало единствено още един подобен и в него се возел артистът Брайън Адамс, когато пътувал по интернационални турнета. Народната певица предпочела да влага в мегалайнера, в сравнение с при всяко присъединяване из страната или в чужбина екипът й да търси хотел за нощувка. След концерт трупата се натоварвала на дългия рейс и тръгвала на път към у дома. Уникалното возило се обслужвало от трима водачи, само че с изключение на водачи те са и част от танцовия отбор на Чакардъкова, написа Уикенд.

Инфо: флагман.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР