Всеки от нас познава отблизо този зеленчук. Праз лукът наподобява

...
Всеки от нас познава отблизо този зеленчук. Праз лукът наподобява
Коментари Харесай

За какво ни помага консумацията на ПРАЗ ЛУК?

Всеки от нас познава от близко този зарзават. Праз лукът прилича доста на външен тип елементарния лук, само че в действителност вкусовите му качества са разнообразни. Консумацията на това растение е съвсем наложителна, най-много през зимните месеци. Богато е на редица потребни субстанции, от които организмът ни се нуждае.

Днес обаче ще споделим нещо любопитно за вкусния праз лук, за което малко на брой от вас вероятно знаят. Ще ви разкажем за една рецепта, способна да ви избави от здравословните проблеми, свързани с неприятния холестерол.
Какво лекуваме с праз лук?
Ако желаете да регулирате кръвната захар, без да се постанова да приемате спомагателни лекарства, разчитайте на две съществени съставки – праз лук и минерална вода. Разбира се, това наложително би трябвало да се случи след консултация с доктор. Ако експерт реши, че можете да си помогнете с натурални средства, едвам тогава се възползвайте от рецептата, изписана в редовете по-долу.
Ето какви артикули ще са ви нужни:  Супа от праз и сирене „ Крема “ Супа от праз и сирене „ Крема “
Необходими артикули: 3 стръка праз (500 г) 1 дребна глава целина 50 г краве масло 2 с.л. брашно 2 кубчета пилешки бульон   З...

• 1 филиз праз с корени;

• 2 литра минерална вода.
Начин на подготвяне:
Празът се измива усърдно с вода, като задачите да запазите неговите корени. В случай, че растението е с по-големи размери, ще се наложи да го разрежете на няколко елементи, с цел да можете да го поберете в бутилката с минерална вода.

Корените на праза, както споменахме и нагоре, се резервират. От зелената част не е нужно да оставяте повече от 5 см. Към бутилката с вода прибавете и бялата част на зеленчука.

 10-те най-здравословни зеленчука, които да включите в менюто си (ЧАСТ I) 10-те най-здравословни зеленчука, които да включите в менюто си (ЧАСТ I)
Зеленчуците са една от най-здравословните групи храни, които можете да добавите към вашата диета - само че по какъв начин да прецените кои зеленчуци са...

Оставете тази примес да престоява за интервал от 24 часа. През това време разклащайте от време на време, тъй че течността да може да ферментира.

Не съществуват някакви целесъобразни дози. Нужно е да изпиете цялата тази течност в границите на деня, вместо вода.

Важно е лечението да продължи един месец. След това е добре да извършите отмора от една седмица и още веднъж да повторите.

Когато приготвяте нова примес за идващ ден, не изхвърляйте зеленчука, прокиснал във водата. Можете да го включите в салати или други ястия. Ползите и вкусовите му качества се резервират.

Пробвайте този естествен лек и сами се убедете в успеваемостта му!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР