Всеки от нас е чувал и дори се е срещал

...
Всеки от нас е чувал и дори се е срещал
Коментари Харесай

Всеки човек притежава гадателски способности, само трябва да знае как да ги активира

Всеки от нас е чувал и даже се е срещал с по този начин наречените медиуми. Това са извънредно сензитивни хора, които могат да надникнат в бъдещето, да видят предишното ни и даже и да прочетат мислите в главата ни.
Техните умения ни се костват като невероятна заложба и постоянно сами не можем да си разбираем по какъв начин въобще да се сдобили с нея. Някои мислят, че гадателските заложби се предават по завещание, само че други са на мнение, че са по силите на всекиго. Просто човек би трябвало да поработи върху тяхното рационализиране.
Смята се, че преди доста време всички хора са владеели телепатия и други сили, които през днешния ден ни се костват невероятни. Заради смяната в метода ни на живот и мислене обаче, тези умения са закърнели.

Затова и през днешния ден сме толкоз безпомощни пред доста събития. Но въпреки всичко не е късно да се опитаме да си ги възвърнем.
Ето няколко стъпки, които да следвате, с цел да пробудите пророческите си заложби.
1. Духовно събуждане
Това е най-важната стъпка. Тя включва изцяло елиминиране на суетата, отвод от материални богатства и оценяване на живота на всяко творение. Зачеркването на нездравословните привички и цялостно отдаване на ближните също е нещо, което би трябвало да предприемете. Наблегнете на хармоничните връзки, не се сърдете и не изисквайте нищо.

2. Простичко хранене
Някои от най-големите пророчици, духовни учители и лечители (в това число и Баба Ванга) са консумирали напълно елементарни храни, най-вече от растителен генезис.
3. Медитиране
Вашите оракулски сили ще се задействат, когато интуицията ви се ускори. За да се случи това, би трябвало да прекарвате най-малко 1-2 часа дневно в медитация и размисли. Опознайте вътрешния си свят, вслушайте се в гласа си, научете се да разпознавате знаците на тялото си.

4. Отказ от безразборни скотски наслаждения
В днешно време хората се хвърлят в недомислени случки и безразборни интимни контакти. По този метод, като се изключи че заплашват здравето си, се лишават от силата си.
Съхраняването на този заряд обаче би могъл да ви помогне при активирането на вашата пророческа заложба. Неслучайно някои от духовните лица са се обрекли на цялостно самоограничение и безбрачие.

5. Водене на дневник за сънища
Когато вашите оракулски заложби стартират да се отключват, това на първо време ще се прояви в сънищата ви. Затова е добре да си водите дневник на съновиденията. Записвайте какво сте сънували, щом отворите очи заран. Когато по-късно проследявате записките си и ги анализирате, ще откриете сами защо се пробват да ви предупредят вашите сънища.
Инфо: sanovnik.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР