"Всеки момент ще рухна. Много съжалявам" каза 56-годишният Димитър Йовчев,

...
"Всеки момент ще рухна. Много съжалявам" каза 56-годишният Димитър Йовчев,
Коментари Харесай

Шофьорът, убил малкото момиченце: Искам справедливост

"Всеки миг ще рухна. Много скърбя " сподели 56-годишният Димитър Йовчев, който в сряда блъсна и умъртви 10-годишно момиченце в Първенец. Движейки се по пътя сред Първенец и Брестовица, водачът попаднал на огромен замръзнал сектор. Колата, която се движела с към 40 км/час, се плъзнала по леда, блъснала се в ограда и при рикошета блъснала Ангелинка и майка й Йорданка. Детето почина на място, а майката пострада леко.

След злополуката близки на детето пребиха Йовчев и изпотрошиха колата му.

Днес прокуратурата изиска от съда Йовчев да бъде арестуван под стража, защото имало заплаха да се укрие. Защитникът на Йовчев Кирил Никилов опроверга всяка опция клиентът му да предприеме такива дейности, като уточни, че той е неосъждан, женен, с непрекъснат адрес и не е направил опит да избяга, даже като са го били, написа trafficnews.bg.

"Димитър Йовчев има единствено две нарушавания - фиш по 20 лв. през 2008 и 2010 година, а медийните клевети демонизираха неговия публичен образ ", съобщи юристът.

Оказа се, че злополуката е записана от камера, която се намира в региона. Николов изиска да бъде показан компактдиск с видеозапис на случая или част от него, до който отбраната не е имала достъп. Съдията не почете настояването под предлог, че доказателството ще бъде прегледано от проверяващите в досъдебното произвеждане.

"Всеки един можеше да е на мое място. Много скърбя за детето. Да можех да върна нещата обратно, само че не мога. Искам правдивост! " бяха последните думи на Йовчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР