Двама души са задържани при спецакция на полицията в бургаския

...
Двама души са задържани при спецакция на полицията в бургаския
Коментари Харесай

Арести в Бургас: Двама са задържани с голямо количество „друсан чай“ и мобилна лаборатория

Двама души са арестувани при спецакция на полицията в бургаския квартал „ Победа ”. Те са хванати с огромно количество обработен и занемарен „ друсан чай “ и мобилна лаборатория за производството опиата. 

Снимка: ОДМВР Бургас

Двамата мъже са арестувани за период до 24 часа. Установени са и лица, закупили наркотични субстанции от задържаните, които са разпитани в качеството на очевидци. 

 Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

Криминално проявените мъже са остарели познайници на чиновниците от 1-во Районно ръководство - Бургас. В началото на март още веднъж е направено претършуване в населяваната от тях къща на ул. „ Кракра ”.

Тогава в жилището на 48-годишния бургазлия бяха открити и конфискувани два стъклени буркана, съдържащи суха тревна маса с общо тегло към 250 грама, реагирала при направения полеви наркотест на амфетамин (друсан чай), а от първия етаж на къщата, населяван от 26-годишния бургазлия, бе открито и конфискувано бурканче с 15 грама друсан чай. Открити бяха монети и книжни банкноти на обща стойност от 2500 лв..

Снимка: ОДМВР Бургас

В хода на днешната спецакция са осъществени инспекции и на други три адреса в кв. „ Победа ”, като на един от тях са открити голям брой празни джъмпъри - течност за култивиране на сухата тревна маса, представляваща основата на така наречен „ друсан чай ”, както и оборудването за пръскането на тревната маса.

Работата по случаите продължава.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР