Всеки, който се надява да избяга от изолацията вкъщи заради

...
Всеки, който се надява да избяга от изолацията вкъщи заради
Коментари Харесай

В Рио де Жанейро плажовете вече са забранена зона

Всеки, който се надява да избяга от изолацията у дома поради ковид с един ден на плажа, може да не помни за това в Рио де Жанейро, където управляващите с мегафони излъчиха известия, нареждайки на всички да се приберат у дома .

Властите също затвориха емблематичната скулптура на Христос Спасител, гледаща към града, и кабинковия въжен превоз, който извежда фенове на върха на Захарната планина , две от най-известните забележителности на Рио.

Губернаторът на щата Рио Уилсън Витцел предизвести жителите да стоят надалеч от брега, с цел да оказват помощ за преодоляването на пандемията, с публикувано в петък видео, в което той разгласи закриването на учебни заведения, кина, театри и огромни събития за минимум две седмици.

Той призна, че възбраната за хората да вървят на плажа е " разкол " в един от най-известните с плажовете си градове в света , само че акцентира, че при нужда е подготвен да разположи военната полиция , с цел да се приложи мярката.

След горещия безоблачен уикенд, по време на който локалните поданици и туристите по този начин или другояче извършиха Копакабана, Ипанема и други именити плажове на града, управляващите започнаха ограничения, разполагайки пожарникари, които да предадат на хората строгото ограничаване .

Плаж след плаж минаваха яркочервени камиони с пуснати мощни сирени.

" Органът за гражданска отбрана моли популацията да не се събира на плажа. Моля за вашата лична сигурност и тази на вашите съседи, другари и фамилии, върнете се у дома " , гласеше известието, звучащо от мегафони.

„ Изпълнете своята роля, с цел да помогнете за попречване и удържане на ковид. “

Рио удостовери 31 случая на новия ковид, а в Бразилия има 234 . Досега страната не е съобщавала за смъртни случаи от пандемията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР