Кметът на Варна Благомир Коцев поздрави фармацевтите по време на

...
Кметът на Варна Благомир Коцев поздрави фармацевтите по време на
Коментари Харесай

Кметът поздрави фармацевтите на форум във Варна

Кметът на Варна Благомир Коцев поздрави фармацевтите по време на формалното разкриване на Български фармацевтични дни 2024. Събитието бе намерено нощес в Двореца на културата и спорта. На него участваха към 800 магистър-фармацевти от цялата страна, оповестяват от пресцентъра на общината   

Засвидетелствам своята благодарност към вашия труд, с който всекидневно гарантирате здравето на хората. Смятам, че опазването на здравето е изконен приоритет на развитите общества и ви благодаря, че гарантирате неговата резистентност, сподели по време на приветствието си кметът Благомир Коцев. Той пожела на присъстващите персонални и професионални триумфи и ги поздрави за наближаващия им професионален празник – Еньовден. Със слово по време на събитието се обърна и ръководителят на Управителния съвет на Българския фармацевтичен съюз – Димитър Маринов, както и други публични посетители.

Тази година уредниците – Български фармацевтичен съюз, са избрали Варна за хазаин на годишния си конгрес. Той е под надпис „ Под вълните на познанието към нови хоризонти “ и продължава до 23 юни.

По време на събитието бяха връчени годишните награди на Български фармацевтичен съюз за „ Продукт на годината “, както и награди на фармацевт на годината и Регионална фармацевтична гилдия на годината.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР