Феновете на Liam Gallagher не можаха да сдържат вълнението си,

...
Феновете на Liam Gallagher не можаха да сдържат вълнението си,
Коментари Харесай

Феновете на Лиъм Галахър останаха разплакани, когато избухна хаос в Manchester`s Co-op Live arena

Феновете на Liam Gallagher не можаха да сдържат вълнението си, когато някогашният фронтмен на Oasis разгласи, че е подготвен да свири онлайн в Manchester's Кооперативна сцена онлайн.

Но дълго чаканият концерт онлайн беше оставен в положение на безпорядък след гаф на билетната каса на мястото. Според свидетел, почитателите останаха разплакани, защото някои бяха отхвърлени от гледането на скандалния фронтмен, 51, да се перчи на сцената, до момента в който купуваха билети, с цел да стоят на арената - само че им беше казано, че са малолетни.

Източник сподели извънредно на Mirror: „ Имаше безспорен безпорядък, почитателите останаха зашеметени в боксофиса, когато им беше казано, че не са били изпратени “. Добавено: „ Една фенка, която беше единствено на 16 години, беше с родителите си и остана в сълзи, когато я отхвърлиха на вратите, тъй като е малолетна, с цел да бъде на пода. Стюардите на вратата споделиха, че това е политика на залата, само че службите за почитателите отхвърлиха да правят отстъпка, макар че фенът и фамилията й демонстрираха доказат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР