Всеки, който колаборира с диктатурата сега в България трябва внимателно

...
Всеки, който колаборира с диктатурата сега в България трябва внимателно
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Накрая всяка диктатура си отива и следва възмездие

Всеки, който колаборира с диктатурата в този момент в България би трябвало деликатно да намерения за бъдещето. Няма значение, какво ще се случва, какъв брой хора ще бъдат унищожени и живота им унищожен, най-после всяка тирания си отива и следва отмъщение.
Това написа в профила си във Facebook предприемачът и държавник Стефан Гамизов.

Ето целия му пост:

Днес мисля да изясня нещо съгласно мен животозастрашаващо значимо, тъй като съществува едно рисково самозалъгване в огромна част от българите. Както някои от вас са забелязали от много време приказвам за тирания в България.

Всъщност, предизвестих, че такава ще бъде открита преди 11 години - може да намерите задоволително мои изявленията от това време, преди осъществяващите този скрит план против демокрацията да ме забранят и подложат на цензура. И по този начин, какво е това животозастрашаващо самозалъгване?

Българите, не схващат всеобщо, че диктатурата не е нещо обвързвано единствено с комунизъм, благосъстоятелност, 300 канала по малкия екран, да имаш малък бизнес, кола на остаряло или да може да пътуваш в чужбина. Наличието или не на тези неща не отхвърля съществуването на тирания. Масово българите свързват диктатурата с комунистическите времена и се объркват, че най-често диктатурата се свързва с описаните нагоре неща.

Защо България е тирания:

1. Има наложена цензура в медиите, както и те са под контрола на хора свързани с Борисов и кръга му.

2. Държавният наказателен уред “разчиства” стопанската система и обществената сфера от неуместни на Борисов и кръга му лица. Неудобни по всевъзможни аргументи и слага комфортни измежду богатствата.

3. Корупцията е в непоносими и разрушителни за обществото размери.

4. Държавата или персонално Борисов и кръга му разпределят невероятните 45% от Брутният вътрешен продукт. Всяка тирания управлява парите и единствено този % е задоволителен за доказателство за очистване на демокрацията.

5. Българите живеят зле и напущат България.

6. Българите са третата най-умираща нация в света и не се раждат деца.

7. България е в тесни връзки с най-опасната тирания в света в лицето на Русия на Путин, както и Борисов и кръга към него съгласно неговите персонални обществени самопризнания от последните дни, е забъркан във военните хибридни енергийни планове ориентирани против Европейски Съюз, НАТО, Съединени американски щати и в последна сметка против България. Последното е доста значимо, тъй като всяка тирания е зла с народа си.

8. Борисов и кръга към него са нискокултурни, садистични и необразовани хора, които типично за всеки деспот и кръга му, се интересуват преди всичко от себе си по първичен метод. Как - видяхме всички.

9. Режимът в България, както всяка тирания, си е измислил неистина за обща приложимост, че се бори против някакъв зложелател или против комунистите съгласно Борисов и кръга към него. Разбира се, както във всяка тирания, такава битка няма, тъй като всеки основен човек в диктатурата в България в този момент, е или някогашен болшевик или произлиза от сходно семейство. Погледнете кариерата на партизанската внучка Лиляна Павлова и това е задоволително.

10. Честни избори не са вероятни и те се манипулират по всевъзможен метод. Но съществуването на официални избори е доста значима част от лъжата, че няма тирания. Всяка тирания прави същото.

11. Диктаторът произлиза от ниските пластове на обществото, презира същински образованите, етичните и отричащите насилието. Борисов ни показва презрението и подигравателното си отношение в записите чути от нас към на практика всички. Диктаторите имат вяра в своята изключителност.

12. Трите управляващи са унищожени съгласно концепцията за тяхната самостоятелност и подчинени на Борисов и кръга към него. Всеки деспот подчинява съда и се опира на него да легитимира разправата с съперниците си, както и да заграбва, каквото пожелае той и кръга към него. Законите се пишат съгласно желанията на диктаторът и кръга към него.

Засега това е задоволително. Всеки, който колаборира с диктатурата в този момент в България би трябвало деликатно да намерения за бъдещето. Няма значение, какво ще се случва, какъв брой хора ще бъдат унищожени и живота им унищожен, най-после всяка тирания си отива и следва отмъщение.

Големият позор е за Европейски Съюз, Европейска комисия и Германия особено, която спомага в типична за нея външнополитическа безнаказаност за определяне на подобен режим в България в този момент. Диктатурата в България е срам за цялата концепция за Европейски Съюз от демократични страни. Ядрени централи са строени от американци и по времето на Франко в Испания, както и се е ходело на отмора там по това време. Газопроводи има и в много арабски диктатури. Но това не трансформира обстоятелствата за всеобщите гробове в Испания от времето на Франко и неналичието на народна власт в арабския свят.

Сега не могат да ни избият, както им се желае, само че могат да унищожат живота ни. Аз няма да мълча и да се укривам, а ще се боря против тези протокомунисти и садисти без значение, какви ще да следствията за мен персонално. Вие си решете сами за себе си, дали ще сте с тях или ще сте на страната на децата си, българите и България. Мисля, че 75 години тирания с къса отмора преди Борисов са ни задоволителни.

На какъв брой генерации българи би трябвало да бъде погубен живота, с цел да кажем СТИГА?

Стефан Гамизов, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР