Всеки, който е чел историите на Лили от Индия тук

...
Всеки, който е чел историите на Лили от Индия тук
Коментари Харесай

Най-екзотичният „Мариголд“ хотел/The Best Exotic Marigold hotel

Всеки, който е чел историите на Лили от Индия тук в блога, а изключително който ги е чувал онлайн, обезателно си мечтае да посети тази магическа страна и да я види с очите на Лили – цветна, очарователна и цялостна с мъдрост. С тези очи гледа на Индия и Джон Мейдън в своя филм. И без значение какъв брой пъти чета или слушам, че там е мръсно и шумно, рисково и разочароващо, в случай че в миналото попадна, се надявам да имам задоволително храброст и мъдрост, с цел да открия своята Индия.
  Това вършат и героите на кино лентата „ Най-екзотичният „ Мариголд “ хотел “. Това са група възрастни англичани, които отиват там да прекарат последните години от живота си в първокласен хотел, който се оказва не тъкмо каквото са очаквали. Всички функции във кино лентата се извършват от английски артисти, които сме привикнали да гледаме основно във филми, в които има най-малко една кралица и мисля, че всички те имат рицарско звание – Джуди Денч, Маги Смит, Бил Най, Том Уилкинсън. Животът в Индия им предлага освен екзотика, само че и доста мотиви да се вгледат в себе си, да се почувстват живи и да си дадат право на ново начало, което в нормалната им среда им е отказано от дълго време. Стари и нови любови, провокации, разкриване на секрети и намиране на елементарния смисъл на нещата – всичко е допустимо в тази страна, в която, както споделя героят на Том Уилкинсън – „ Хората одобряват живота като привилегия, а не по право “.

Много приветлив и прелестен за гледане филм, тук-там занимателен, на други печален, без да е извънреден шедьовър. Но не е и нужно всички филми да са шедьоври, от време на време за положителното кино са изцяло задоволителни няколко отлични артисти, светлината и цветовете на Индия и забавна история. Тук ги има всичките – това е просто един добър филм!  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР