Всеки иска да има здраво и силно тяло. Поради тази

...
Всеки иска да има здраво и силно тяло. Поради тази
Коментари Харесай

Чашка от тази вълшебна смес ще почисти перфектно бъбреците ви, храносмилателните проблеми ще изчезнат и неусетно ще свалите килограми

Всеки желае да има крепко и мощно тяло. Поради тази причина не би трябвало да се не помни, че за това имате потребност да спазвате следните рекомендации – да се храните правилно, да се упражнявате постоянно, да поддържате обикновено тегло и от време на време да почиствате тялото на токсините и насъбраните боклуци.
В тази публикация ще ви разкажем рецептата, с която можете освен да почистите тялото, само че и да детоксикирате черния дроб и бъбреците. Между другото, това ще ви помогне да отслабнете по здравословен метод.
Благодарение на тази композиция от съставки, тази рецепта има такава успеваемост!

Тя ще ви помогне да се отървете от токсините, както и да поддържате успеваемостта на вашите жизненоважни органи.
Между другото, вие също ще видите как кожата ви се усъвършенства и имунната система се ускорява.
Това е най-хубавата рецепта за детоксикация на тялото ви!
Смесвайки 5 съставки, получавате примес, с която ще очистите бъбреците и ще премахнете непотребните мазнините около кръста!
Съставки:
Един лимон.

Една супена лъжица мед.
Щипка пикантен пипер.
Чаша гореща вода.
Малко изсушен джинджифил.
Всички тези съставки са изпълнени с противовъзпалителни свойства, както и съединения, които оказват помощ за понижаване на тежестта и възстановяване на храносмилането.

Начин на подготвяне:
Първо, в чаша гореща вода, изцедете свеж сок от лимона.
На второ място, прибавете лъжица мед, пипера и джинджифила.
Сега разбъркайте сместа.
Ако вземете от напитка всяка заран на празен корем, скоро ще бъдете изумени от резултатите!
Преди да приложите национално лекарство, не забравяйте да се консултирате с вашия доктор!

А в този момент дано забележим 7 златни правила по какъв начин да предпазим бъбреците си:
Бъдете дейни. Движението спомага да се понижи артериалното налягане. Така се лимитира рискът от развиване на хронично бъбречно заболяване. Съветите за вървене, бягане или каране на колело, са част от концепцията „ Движение за здрави бъбреци “.
Редовно следете кръвната си захар. Повече от половината заболели с диабет развиват и бъбречно увреждане. Затова е належащо диабетиците постоянно да изследват бъбречната си функционалност.

Следете артериалното си налягане. Хипертонията може да повреди бъбреците, а при огромна част от болните, положението е израз на увреждането им. Нормалните стойности на артериалното налягане са 120/80. При стойности 129/89 кръвното се приема за високо. Прехипертонията постанова смяна в метода на живот и използването на диетични ограничавания. При налягане над 140/90 е належащо да се вземат съществени ограничения за предварителна защита на здравето с лекуващ доктор. Налага се ангажирана смяна на държанието и използване на лекуване.
Хранете се здравословно и поддържайте оптимално тегло. Ограничете приема и на сол. Препоръчителното количество сол на ден е 5-6 година Това се равнява на към 1 чаена лъжичка.

Следете потреблението на подготвени храни и не добавяйте в допълнение сол към ястията. По-лесно ще контролирате приема на сол, в случай че сами приготвяте храната си с пресни артикули.
Не пушете. Тютюневият пушек е рисков фактор за бъбречни увреждания.
Не злоупотребявайте с медикаменти. Известно е, че някои необятно рекламирани медикаменти, каквито са нестероидни противовъзпалителни лекарства, предизвикват бъбречно заболяване.
Периодично изследвайте урината си за съществуване на белтъци в нея.
Инфо: zdrave.to

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР