„Всеки греши. Няма безгрешни. И аз направих моята грешка. Съжалявам,

...
„Всеки греши. Няма безгрешни. И аз направих моята грешка. Съжалявам,
Коментари Харесай

Бившият на Златка: Благодаря на Благой, че ме отърва

„ Всеки бърка. Няма безгрешни. И аз направих моята неточност. Съжалявам, аз съм на 25 години... това е моят житейски опит “. Това съобщи пред Нова тв Георги Валентинов във връзка завършилата му връзка със Златка Райкова.

По думите на ММА боеца, не Благой Георгиев му е откраднал годеницата, с която бил близо 5 години. „ Решението го взех аз, разделих се със Златка. Но след два месеца тя се хвана с този клоун “, изясни той.

Според Георги, Благой е трябвало да постъпи по мъжки и персонално да му каже, че излиза с някогашната му другарка. „ В техните връзки не се знае кой е мъжът и кой дамата... Това е самата истина “, уточни спортистът.

Георги посочи, че е погнусен от постъпката на Златка и Благой, само че се радва, че нещата са се развили по този начин. „ Аз съм му признателен даже на него, че той ме отърва от този човек, тъй като знам, че той не е за мен “.

„ В тези връзки тарикати няма. Това може да се случи на всеки... Според мен всеки един мъж би трябвало да изпита едно такова отчаяние в любовта... Радвам се, че на мен ми се случи по-рано, с цел да придобия опит “, сподели още Валентинов.

ММА боецът посочи, че не си е желал назад годежния пръстен, който даде на изкусителката, нито тя му го е върнала. На въпрос какво ще направи, в случай че срещне футболиста и плеймейтката, Георги отговори, че те са от напълно друга планета и „ не ги брои за живи “.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР