Всеки глас за Радев утре е глас за:* Васил Божков,

...
Всеки глас за Радев утре е глас за:* Васил Божков,
Коментари Харесай

Вижте сценария на Радев след неделя

Всеки глас за Радев на следващия ден е глас за:

* Васил Божков, подсъдимата олигархия, мафията. Божков въодушевено зове от Дубай за поддръжка на Радев. Коалиция „ Магнитски “ с цялата си подмолна мощност и запаси застава зад настоящия президент.

* Дестабилизация на България в интернационален проект. В рамките на два дни привикаха двама наши посланици в Киев и Анкара и отзоваха Херо Мустафа в Съединени американски щати. Връчиха ни дипломатически ноти. А от Скопие показват новия външен министър – израелеца Лорер. Всичко това е функционалност от нервността на Радев, който като нищо ще ни вкара във война с комшиите. Бежанският поток от Турция пък към този момент ни е обезпечен.
свързани новини223840преди 50 минути53574преди 13 часа
* Предателство за Македония, еднополовите бракове, нуклеарни бази в Черно море, взломяване на енергийната самостоятелност на страната.

* Полицейски репресии, чистки, разпра с политическите съперници, като в най-мрачните сталински времена. Последният злокобен образец – копои на Рашков нахлуват в академично самостоятелния Софийски университет, с цел да търсят компромати за проф. Анастас Герджиков. И Живковата милиция не си го е разрешавала.

* Едноличен властнически режим от латиноамерикански вид, ръководен от генерали. Правителствата оттук насетне ще са марионетки в ръцете на диктатора, изпълнителната власт ще се обезличи до степен обслужващ личен състав на „ Дондуков “ 2.

* Държавна сигурност и нейната реинкарнация. 27 сътрудници на Държавна сигурност попълнят Инициативния комитет на Румен Радев, началник на щаба му е сътрудник „ Майстора “, създател на „ Мултигруп “ и ВИС-2, само че Радев не вижда проблем в това.

* Омраза, разделяне, обсесия за реванш и " изчегъртване " на цели маси от хор, дамгосани с лагерния диалект " някогашни ".

* И най-накрая всеки глас за Радев на следващия ден е глас за първия български държавен глава, нарушил Конституцията съгласно единомислещо решение на самия Конституционен съд.

Това ни чака след неделя, подобен е сюжетът, а алтернативата е елементарна - Румен Радев или народна власт.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР