Всеки един ще мине през тази седмица през политическото и

...
Всеки един ще мине през тази седмица през политическото и
Коментари Харесай

Иван Демерджиев вика полицейските началници за следенето на изборите

" Всеки един ще мине през тази седмица през политическото и професионално управление в София ". Това съобщи в Хасково вътрешният министър Иван Демерджиев, представен от БНР. Сигналите за платен избор се усилват всеки ден и порастват лавинообразно. Всеки от шефовете на полицията по региони в страната ще бъде изслушан в София по тематиките, свързани с изборите.

По думите му - ще се дава информация от РПУ-директорите за това какво е направено, какво следва да се направи, проект за деяние за почтеност на изборите. Демерджиев разяснява работата на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково. Той добави, че тече и втора инспекция против регионалния шеф на Хасково Минко Ангелов за други негови служебни дейности.

Вътрешният министър разяснява и следващият случай на случай с транспортирани мигранти, при който почина един човек край Алдомировското тресавище в региона на Драгоман. По думите му се е трансформирало в традиция трафикантите да не стопират на стоп палка на органите на реда. Причината за него е " в наказванията, които получават ". Демерджиев изясни, че водачът е сръбски жител със сръбска регистрация на автомобила.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР