Всеки един почитател на Souls игрите вече няма търпение, защото

...
Всеки един почитател на Souls игрите вече няма търпение, защото
Коментари Харесай

Излязоха системните изисквания за Elden Ring

Всеки един обожател на Souls игрите към този момент няма самообладание, тъй като след две седмици ще се появи идната игра на FromSoftware, която ще ги върне към познатите им мрачни светове и супер мощни босове. И въпреки и да има още време до излизането на Elder Ring, FromSoftware взеха решение да полуотворен повечко вратата и ни показват тази седмица геймплей от неотдавна извършени проби. Заедно с видеокадрите, показани по-долу, един от тестващите показва някои неща, които са му създали усещане, сравнявайки версията, която е играл преди и в този момент. Освен това бяха оповестени и минималните условия на играта.

В края на предишния месец, основателят на Souls вселената и шеф на Elden Ring Хидетака Миязаки,, че играта ще е по-щадяща към играещите и босовете в нея няма да ги разплакват. Или нещо сходно. Не, че това ще е „лесен“ Souls. Съвсем не. Играчите ще могат да избират борбите си и в това време да реализират напредък, а когато са подготвени да се върнат към „онзи гадняр, дето все ме убива“.

Според VaatiVidya, компликацията на този заключителен билд е доста нараснала от предходната версия, която е пробвал.VaatiVidya е YouTube консуматор, прочут на почитателите на Souls вселената. Той отбелязва, че компликацията с воин с базисните му благоприятни условия (без елементарен достъп до специфични оръжия и заклинания) е много по-висока. Добавени са също по този начин и скулптури с гаргойли. Те се намират пред магическите бариери, които може да преодолеем посредством потреблението на ключа на пазителя. Тези места също по този начин крият неповторими оръжия и снаряжения. Пръстените към този момент се заменят от талисмани и те ще са свързани с съответни оръжия, като ще усилват мощта им. Пръстените, от своя страна, ще имат роля, само че главно за цялостната история.

По-рано тази седмица стана ясно, че издателите на игрите на FromSoftware, Bandai Namco ще сериозна инвестиция в своя лична метавселена. Подробности не се оповестяват, само че в случай че сте почитатели на Souls игрите, би трябвало да сте задоволително разчувствани. Само си представете: една галактика, изпълнена с обичаните ви герои, истории, врагове и светове.

По-долу може да видите и упоменатите минимални условия:
Processor: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 3 3300X Graphics Card: AMD Radeon RX 580 with 4 GB VRAM / NVIDIA GeForce GTX 1060 with 3 GB VRAM Memory: 12 GB RAM DirectX: Version 12 Operating System: Windows 10 or 11 Disk space: 60 GB
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР