Всеки един от знаците на зодиака има свои плюсове и

...
Всеки един от знаците на зодиака има свои плюсове и
Коментари Харесай

Как долита Неумолимият Бумеранг на Вселената при всеки Знак на Зодиака

 бумеранг

Всеки един от знаците на зодиака има свои плюсове и минуси. Има също по този начин и  такива  черти или обноски на държание,  които за представителите на другите знаци са неправилни. И за тях те получават  плесници от живота. Това може да се назова Закон на бумеранга, когато за постъпката си човек получава дължимото, даже в случай че от време на време му наподобява прекомерно грубо. Вижте кои са:

Овен

Представителите на този знак би трябвало да наблюдават думите си, тъй като те постоянно се връщат като бумеранг. Работата е там, че Овен първо приказва, а чак по-късно мисли. Те имат вяра, че  могат да споделят всичко, само че от време на време по този начин предизвикват болежка на хората!

Телец

Заради своето повишено самочувствие и себелюбие,  представителите  на този знак заплащат с несполучливи романи. На Телец му наподобява, че е съвършен сътрудник, тъй че не работи върху връзката си. Резултатът е – неуспех.

Близнаци

При тях долита  бумеранг под формата на самотност. Защото  представителите на този знак не правят оценка грижите и любовта на ближните. Ето за какво Близнаци постоянно остават  без другари.

Рак

Те обожават елегантно, а и не чак толкоз, да манипулират и да управляват. Звездите изобщо не са глупави, по тази причина внасят в живота им  безпорядък, който толкоз доста ги отвращава!

Лъв

Това е егоистичен  знак на зодиака, по тази причина най-често към него се въртят тъкмо такива хора. Лъвовете се грижат единствено за себе си и за най-близките си, а   тяхното отрицателно отношение към другите се връща като бумеранг – неискрени другари.

Дева

И защото представителите на този знак  непрекъснато мислят за неуспехите и за най-лошите сюжети, звездите тъкмо това им дават, тъй като човек не трябва да  се концентрира единствено върху отрицателното! Всичките им неуспехи произтичат тъкмо от това.

Везни

Представителите на този знак рядко наблюдават своя метод на живот (прахосват пари, не се хранят вярно, не се грижат за здравето), по тази причина звездите им дават отговор с неприятности в всекидневието.

Скорпион

Заради всичките си интриги и операции, с безразличното отношението към тези,  които са им скъпи, Скорпионите се сблъскват с  проблеми. Звездите вършат по този начин, че представителите на този знак да не са в положение да схващат хората.

Стрелец

Този знак е прекомерно самоуверен и надут. Те се борят за успеха си без да обръщат внимание на никого. Заради това Вселена  им се отплаща с непрекъснати дребни трудности.

Козирог

Заради несъразмерната си съвестност бумерангът долита при Козирог под формата на занимателни и неловки  обстановки, в които те стават за посмешище.

Водолей

Представителите на този знак постоянно се пробват да наложат своята позиция на другите, да реагират нападателно, в случай че хората не са съгласни с тях. Заради това звездите ги санкционират със фамилни подиуми и изменничества от другари.

Риби

Те самите се санкционират, тъй като живеят в свят на илюзии и не желаят да приемат  суровата реалност. Малко хора ги вземат на съществено, ако  стартират да обявяват своите мечти.

Наблюдавайте държанието и отношението си към другите. Оказва се, че тъкмо по тази причина при вас най-често долита  бруталният Бумеранг на Вселената!

Всичко, което сте получили, само че не сте платили, ви основава Дълг пред Вселената

 

Този дълг съставлява несъмнено количество сила, което вие дължите на Света. Тъй като става дума за Закон на природата, ние не можем нито да го заобиколим, нито да го преодолеем.…

Цялата публикация

Езотерика: Вие сами сте изпросили своята болежка от Вселената

 

Всеки път, когато някой ви наранява, не бързайте да се ядосвате. Тази болежка вие сами сте си я  изпросили от Вселената. Несъзнателно, вие  сами сте я  привлекли. Когато жадувате да…

Цялата публикация

Tайната на хубостта на азиатките се крие в Тоника от оризова вода

 

Тези, които употребяват тоник за лице от оризова вода настояват, че той е страховит естествен артикул против стареенето на кожата. Оризовата вода също по този начин е известна като една от най-големите…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР