Всеки един от нас търси всевъзможни начини, които да му

...
Всеки един от нас търси всевъзможни начини, които да му
Коментари Харесай

3 храни, с които ще СТАРЕЕТЕ по-бавно

Всеки един от нас търси всевъзможни способи, които да му оказват помощ да забави стареенето. Неслучайно нежните създания след навършването на съответна възраст стартират да употребяват цялостен боеприпас от козметични артикули, които да предотвратят или най-малко да забавят, до колкото е допустимо, появяването на бръчки.

Истината е, че старостта в един миг ни връхлетява, без значение дали сме готови за нея. Днес ще ви споделим за 3 храни, с помощта на които можете да забавите процеса по стареене.
Ето кои са те: • Горски плодове;
Похапвайте колкото се може повече горски плодове – малини, къпини, боровинки, касис и други. Те съумяват да забавят процеса по стареене, поради богатото си наличие на антиоксиданти. Именно те способстват за намаляването на свободните радикали в организма на човек и подхранват кожата пълноценно.

• Нар;
Един от плодовете, които са известни с високото си наличие на антиоксиданти. Ако постоянно похапвате нар, това ще ви помогне да забавите процеса на стареене. Да не забравяме да споменем, че в алената граната се съдържа и голямо количество витамин С, а неговото наличие в тялото ни е в действителност значимо. Именно този витамин прави кожата да наподобява доста по-гладка, нежна, млада и красива.
• Чесън.
Едва ли можем да ви изненадаме, като ви кажем, че чесънът е третата храна от листата. Този зарзават има куп потребни свойства. Забавянето на стареене на кожата е единствено едно от тях. В чесъна се съдържат антиоксиданти. Колкото по-често консумираме ароматния зарзават, толкоз по-нежна, гладка и красива кожа ще имаме.

Включете в менюто си тези храни, тъй като те ще ви оказват помощ да се радвате на хубав и лъчезарен тип на кожата си за дълго време!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР