Всеки е попадал в ситуация, в която беленето на яйцата

...
Всеки е попадал в ситуация, в която беленето на яйцата
Коментари Харесай

Сложете по половин лъжичка от тези съставки, докато варите яйцата и ЧЕРУПКАТА сама ще пада

Всеки е попадал в обстановка, в която беленето на яйцата се трансформира в същинско тестване. Накрая осъзнаваме, че в ръката си държим, не цяло, а половин яйце. По-голямата част от белтъка е останала по черупката, а в действителност в него се съдържат толкоз потребни субстанции, че не трябва да разрешаваме това да се случва.

Съществуват не малко трикове, способстващи да избегнем сходна неприятна развръзка. Един от тях е обвързван с половин лъжичка от две подправки, които всеки може да открие в кухненския долап.
С този трик беленето на яйцата се трансформира в детска игра
Да, това е един безобразно елементарен трик, който ще ви накара да заобичате процеса по белене на сварените към този момент яйца. Дори сме на мнение, че точно беленето ще се трансформира в едно от обичаните ви занимания в кухнята.
 Това е единственият метод яйцата от магазина да останат годни 12 месеца Това е единственият метод яйцата от магазина да останат годни 12 месеца
Яйцата са оня артикул, който най-често се употребява в кулинарията. Те имат и редица други приложения – вземат участие при изработката на...

Когато слагате да варите яйцата, уверете се, че водата ги покрива изцяло. След това прибавете към нея половин лъжичка сол и половин лъжичка сода за самун. Сложете ги да се готвят както нормално. След като изтекат заветните 10 минути, нужни, с цел да се сварят твърдо яйцата, можете да ги оттеглите от котлона.

Оставете ги да се охладят добре и с корав предмет, нож или вилица, почукайте яйцето по цялата му повърхнина.

Веднага по-късно издърпайте черупката. Буквално ще се отделя сама, без да е нужно да вършиме нищо особено. Опитайте и няма да съжалявате. Сложете завършек на мъченията, свързани с беленето на обичаните ви варени яйца. Половин лъжичка сода, половин лъжичка сол и решавате казуса си един път вечно!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР