Всеки ден панславянската кремълска пропагандна машина ни убеждава за либералния

...
Всеки ден панславянската кремълска пропагандна машина ни убеждава за либералния
Коментари Харесай

Егати държавата, дето я командват миризливи бакшиши и триперливи сервитьорки

Всеки ден панславянската кремълска пропагандна машина ни убеждава за демократичния смут и цивилизационен апокалипсис, които носят кресливите малцинства на транссексуалните, чернокожите, арабите и войнстващите феминистки. Страхуваме се от педерасти и лесбийки, бежанци и дюнерджии, а не виждаме, че от дълго време страната ни е завладяна от най-долнопробните обществени пластове и продажните им водачи – вмирисаните таксиджии и проскубаните сервитьорки на Ричи Алибегов.

Що за жалка сбирщина сме, щом разрешаваме най-нискообразованите и нравствено скопени обществени групи да ни диктуват дневния ред? Кой е на първа линия, когато публичното напрежение доближи точката на шупване? Беззъбите наркомани от футболните агитки, мухлясалите от висене на стоянката бакшиши, келнерките, боклукчиите и хигиенистките. Те са същинските водачи на народа ни. Стефан Янев умерено може да си прекръсти недоносчето от „ Български напредък “ на „ Български брояч с помпа “.

Така стана и оня ден, когато стотици тиквеници с жълти коли се изсипаха на „ Орлов мост “ измежду нощ и набримчиха клаксоните, тъй като един 150-килограмов техен приятел тръгнал да бие някакъв юноша, само че задръстените му от майонеза и колбас артерии не издържали и се тръшнал от инфаркт. Чак не заслужават да напомням ужасяващия призрачен сън от 2001-а година, когато изчезна дребният Пепи Терзийски. Тогава постоянно солидарните бакшиши завчас се изсипаха на жълтите павета да упорстват за оставката на премиера Иван Костов. А нещастното дете се оказа удушено от личната си откачена майка.

За невижданото скупчване на 1500 таксита след убийството на водача Емил Емилов през зимата на 2007-а година няма и да подсещам. По това време министър на вътрешните работи беше Румен Петков, а както знаем от Бойко Борисов, когато дъртите комунисти са на власт, може да се случи всичко. Пак добре, в случай че се разминем без наводняване, земетресение или не изригне Кожух планина.

Все тая, обстоятелствата са ясни – когато демонстрацията на гражданско общество идва откъм бакшишите или келнерките на Алибегов, резултатът е явен - безусловно несъответстващи претенции, истеризиране на обстановката, непотребен звук и нулеви резултати. Само че политическата класа комфортно си отглежда и нежно гали малограмотните и нападателни класи, с цел да може да ги употребява за личните си цели при всеки комфортен случай.

Бас пипвам, че нито един от чичаците на „ Орлов мост “ не може да формулира членоразделно за какво е паркирал колата си там, какво желае и кой тъкмо би трябвало да му го даде. Макар другояче да знае всичко за кемтрейлс, графеновия оксид във имунизациите и кой-кого опъва в коридорите на Народното събрание и в клозетана „ Плаза “.

Все отново не трябва да се обобщава генерално за цялата прослойка на таксиджиите - и на мен ми се е случвало водач да ме попита дали да си загаси цигарата и по кой маршрут искам да минем. Около 3 пъти за последните 30 години, но не е малко, въпреки всичко. Чудя се по кое време ние, публицистите, ще блокираме жълтите павета, щом някой копейкинов олигофрен реши да ни се зъби. Едва ли ще се случи въобще.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР