Всеки ден, от понеделник до петък, от 18.00-19.00 часа ще

...
Всеки ден, от понеделник до петък, от 18.00-19.00 часа ще
Коментари Харесай

Току-що Ники Кънчев обяви старт на новото шоу, наречено Голямото преследване

Всеки ден, от понеделник до петък, от 18.00-19.00 часа ще се излъчва ново куиз шоу, ъпгрейтнато от висотата на времето и технологиите, един нов вид на куиз игрите, които се вкараха в България. Това споделя известният публицист и водещ Ники Кънчев.

През 2001 година за първи път започва култовното и настоящо и до през днешния ден предаване " Стани Богат ". Новото шоу ще бъде " надграждане " на обичаното предаване. То към този момент съществува в Съединени американски щати, Англия и Гърция.

В шоуто ще са нужни познания, разсъдък и бърза мисъл. Ще има 4-ма души преследвачи, които ще " пречат " и ще " ядат от парите " на участниците.
                             

Те ще са са под кодовите имена: " Дама пика ", " Черният рицар ", " Мъдрецът " и " Професорът ". Ще санкционират всяка неточност и всяко неведение, в положителния смисъл на думата - споделя Ники Кънчев.

Имената им са Миглена Драганова и Мартин Иванов от " Последният печели ", Любомир Братоев, участник в " Стани богат ", и Пламен Младенов, получил най-голям резултат в предаването " Спортисимо " (БНТ) през 2018 г. 

Всеки епизод от предаването ще бъде самичък за себе си, няма да има продължение в различен ден.

 ники

В играта ще има 4-ма участника, които ще застават против водещия Ники Кънчев. Те ще отговорят на колкото се може повече въпроси в границите на една минута. Всеки правилен отговор ще им носи 500 лв.. Сумата, изкарана през тази една минута, ще се натрупва, след което би трябвало да застанат пред преследвача, който ще им предложи изкусителна или не толкоз оферта. Цялата технология ще стане ясна след старта на играта.
Стартът е от 5 септември и ще се излъчва по Нова телевизия.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР