Всеки ден милиони семейства посещават ресторантите на Макдоналдс в цял

...
Всеки ден милиони семейства посещават ресторантите на Макдоналдс в цял
Коментари Харесай

Буквите оживяват с Детското меню в Макдоналдс

Всеки ден милиони фамилии посещават заведенията за хранене на Макдоналдс в целия свят, с цел да споделят топли фамилни моменти дружно. Като най-посещаваната верига за заведения за хранене в света, Макдоналдс осъзнава своя капацитет за подкрепяне фамилиите посредством предлаганите детски менюта Happy Meal.

Част от грижата и насочеността към фамилиите е програмата Макдоналдс Детско меню читатели (Happy Meal Readers), която въодушевява децата към четенето на книжки посредством предлагането им като алтернатива в детските Happy Meal менютата. Програмата е основана с грижа към фамилиите и е значима стъпка в задачата за основаване на по-добър Макдоналдс. Страстта към четенето е още от 2001 година, когато в Швеция за първи път Макдоналдс вкарва детските книжки като част от Happy Meal менютата. Оттогава, други пазари също се причисляват към тази самодейност, която в този момент се назовава Макдоналдс Детско меню читатели. До ден сегашен Макдоналдс по света е популяризирал близо 450 милиона книжки посредством своята стратегия.

Макдоналдс осъзнава тази огромна опция и капацитет на своя мащаб да въодушевява четенето на книжки като го направи занимателно за децата и техните фамилии. Имайки в поради това, през 2019 година McDonald’s® продължава своя ангажимент към четенето като вкарва в 82 пазара изключителната поредност от 12 книги, написани от Кресида Коуел, известна най-много с поредицата си „ Как да си дресираш змей “. Книжките са деликатно основани, тъй че да могат да се четат дружно в фамилията. Вече може да се избере брошура или играчка с всяко детско меню Happy Meal. Предлагат се по две нови книжки на всеки осем седмици. Приключенията на близнаците Трийтоп се концентрират върху семейство, което е построило машина на времето, с цел да се върне обратно и да изследва ерата на динозаврите.

Тази изключителна поредност от книжки е налична и в мобилното приложение на Макдоналдс Happy Studio/McPlay в участващите страни, в това число и в България. Това в допълнение прави четенето занимателно за всички в фамилията, както и в допълнение въодушевява пристрастеността на децата към него.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР