Shiba Inu отново привлече вниманието на инвеститорите въпреки волатилноста на

...
Shiba Inu отново привлече вниманието на инвеститорите въпреки волатилноста на
Коментари Харесай

Близо 800% ръст на темпа на изгаряне на Shiba Inu токени

Shiba Inu още веднъж притегли вниманието на вложителите макар волатилноста на крипто пазара.

Интересно е, че цената на меме монетата се увеличи, противопоставяйки се на по-широките пазарни трендове, основно заради 795% нарастване на темпа на изгаряне. Данните от Shibburn разкриват, че през миналия ден са изгорени над 10 милиона токена SHIB, което поражда оптимизъм за бъдещето на монетата в границите на по-широката промишленост.

Изгарянето на SHIB подтиква пазарния оптимизъм

Механизмът за изгаряне на Shiba Inu се концентрира върху понижаване на пазарното предложение на SHIB посредством заличаване на токени. Това понижаване на предлагането може да бъде бичи фактор, който въздейства на пазарната динамичност в сходство със законите на търсенето и предлагането.

Общият брой на токените, отстранени от първичното предложение на Shiba Inu, в този момент възлиза на 410,727 трилиона.

За отбелязване е, че адресът 0xa9d1e08c… е виновен за забележителна част от изгарянето, унищожавайки 8.56 милиона SHIB посредством няколко транзакции.

Цената на Shiba Inu се повишава

Към моментa на писане на публикацията цената на SHIB се е повишила с 8.63%, като се търгува на равнище от 0,00001811.

Данните от Coinglass демонстрират възходяща наклонност на пазара за Shiba Inu, като фючърсният му отворен интерес (OI) се е нараснал с 11.96% до $37.09 милиона, а размерът на дериватите е повишен с 0.38% до $166.26 милиона. Тези данни допускат възходящ инвеститорски интерес към актива, което съответствува с днешното покачване на цените.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР