След като направи сериозни промени в алткойн инвестициите си, известният

...
След като направи сериозни промени в алткойн инвестициите си, известният
Коментари Харесай

99.9% от инвеститорите в меме криптовалути губят пари – Майкъл ван де Поуп

След като направи съществени промени в алткойн вложенията си, известният крипто специалист Майкъл ван де Поуп неотдавна уточни, че известността на меме монетите може да намалее, като единствено няколко постоянни актива могат да се показват добре в дълготраен проект.

Ван де Поуп изрази скептицизма си към меме криптовалутите, отбелязвайки, че въпреки някои вложители да осъществят обилни облаги, съществува прикрит риск. В неотдавнашен видеоклип в YouTube той уточни, че “ “.

Той посочи по какъв начин авторитетни персони от обществените медии и звезди като Андрю Тейт, Иги Азалеа, Райън Гарсия и Дилън Денис са съдействали за манията по меме монетите, употребявайки славата си, с цел да ги разпространяват и да печелят от тях, постоянно за сметка на други вложители.

“. ”

Според специалистът хайпът към меме криптовалутите към този момент е достигнал своя връх, което е видно от намаляващата им доминация на главните алткойн пазари. Той означи:

Въпреки това ван де Поуп разпознава три меме токена, които към момента могат да донесат висока възвръщаемост: Dogecoin (DOGE) , Dog (Runes) (DOG) и Pepe (PEPE) . Той акцентира по-специално подценената позиция на Dogecoin и евентуалната му интеграция в социално-медийната платформа X (Twitter), заявявайки:

Като цяло богатият опит на ван де Поуп на крипто пазара акцентира смисъла на задълбоченото изследване преди предприемане на вложения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР