Всеки ден ГЕРБ увеличават хаоса. Не могат да овладеят ситуацията,

...
Всеки ден ГЕРБ увеличават хаоса. Не могат да овладеят ситуацията,
Коментари Харесай

Нинова от Видин: Можем да се справим. Трябва ни ред, предсказуемост и разумни решения

„ Всеки ден ГЕРБ усилват хаоса. Не могат да овладеят обстановката, основават суматоха и ръководят рецесията през страха на хората. Трябва да се направи тъкмо противоположното “, съобщи по време на обиколката си в Северозападна България във връзка с неуредиците във имунизационния развой.
Председателят на бе безапелационна в нуждата от следните ограничения: „ Ред, предсказуемост, спокойни и рационални решения без суматоха:
1. Да се възстановят описите на рискови групи.
2. Личните лекари да се заемат с имунизирането.
3. Спешно да се обезпечат ваксини отвън контрактуваните - съветска и китайска.
4. Да се обособят коронавирус лечебни заведения и чисти лечебни заведения, с цел да продължи естественото действие на здравните заведения и за други болести.
5. Да се разгласи данъчна почивка за бизнеса.
6. Да се подкрепи всяко домакинство с ежемесечна сума.
Можем да се оправим! “
Нинова разгласи, че „ Срутището ГЕРБ се вижда най-ясно в Северозапада “ и прикани социалистите от Видинско: „ Оценявайте партиите по резултатите, а не по думите. След 11 години ръководство на ГЕРБ сме най-бедни в Европа, най-бързо изчезващата нация, с над 47 % необразовани деца, най-корумпираната страна и на последните места по независимост на изложение. Днес сме изправени пред предопределен избор - да продължаваме по този начин или да активизираме силите и достолепието си като народ и да създадем смяна. Уважавам всички дребни партии и хората, които ги избират, само че е реалност, че единствено Българска социалистическа партия има опция да победи ГЕРБ. Всичко друго е прахосване на гласове и бетонира статуквото “, съобщи на среща с актива на Българска социалистическа партия ръководителят на партията Корнелия Нинова.
Лидерът на българските социалисти разясни: „ Защо Българска социалистическа партия сме единствената опция:
 Корнелия Нинова от Белоградчик: Българска социалистическа партия има подготвен специфичен Закон за Северозапада, предусещащ 100 млн. лева държавни вложения ежегодно * Корнелия Нинова от Белоградчик: Българска социалистическа партия има подготвен специфичен Закон за Северозапада, предусещащ 100 млн. лева държавни вложения ежегодно*
Българска социалистическа партия е наясно, че Северозападът не би се възродил без целенасочена държавна помощ „ В тази прекомерно сериозна обстановка, в тази здравн...
1. Защото от всички представящи през днешния ден себе си като съпротива на ГЕРБ, единствено ние не сме били в коалиция или сделки с тях и не сме избирани с техни гласове на високи държавни постове. А имахме тази опция, само че я отказахме. Ние не предаваме ползите на тези, които ни поддържат.
2. Ние сме само опция, тъй като 4 години всичко, което обещахме, внесохме като закони и го отстоявахме в Народното събрание. Не единствено приказваме, а действаме.
3. Направихме смяната първо при нас и скъсахме със задкулисието и скритите сделки вътре в партията, с цел да претендираме, че можем по този начин чисто и честно да управляваме и страната.
4. Днес имаме явен и съответен проект за ръководство и листи от почтени хора-професионалисти, които да изпълнят този проект с грижа за хората. Централно място в този проект заема районната политика “.
„ За 11 години ръководство на герб този регион обедня още повече. За такива региони трябват не общи ограничения, а целенасочена държавна политика. Подготвени сме със специфичен закон с гаранционен фонд от 100 милиона лв. годишно за вложения в произвеждане и работни места, обучение, земеделие и жилищна политика в този край “, съобщи пред социалисти и симпатизанти от Видин Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР