Всеки човек е имал в детството си любими книги, които

...
Всеки човек е имал в детството си любими книги, които
Коментари Харесай

Пет забавни и вдъхновяващи детски книжки, които заслужават да бъдат препрочетени

Всеки човек е имал в детството си обичани книги, които са му били занимателни, забавни и вдъхновяващи, и които даже като възрастен би желал да ги прочете още веднъж и да си напомни хубавите моменти от книгата, които са му харесали. Това са пет книги от моето действо, които смятам за най-забавни, истински и вдъхновяващи, даже и за възрастните.
Първа книга: " Малкият принц "
" Истински се вижда единствено със сърцето. Същественото е невидимо за очите. " Книжка за едно момче и неговата роза, превзела сърцата и мозъците на дребни и огромни изпълнена със скрити мъдрости и занимателни прекарвания.
Втора книга: " Мечо Пух "
" Колкото повече, толкоз повече. " Малко са хората, които да не са чували за приключенията на жълтото мече направено от пух и за приятелите му - Прасчо, Тигъра, Кристофър Робин. Те дружно живели в Стоакровата гора и всеки от дните им бил ново премеждие.
Трета книга: " Пипи дългото чорапче "
" Защо би трябвало да ходите в това мъчилище? " Истории за най-силното момиче на света и за приятелите и Том и Аника и по какъв начин Пипи трансформирала животът им и разнообразила всекидневието им.
 Перфектните книги, на които моментът настъпи Перфектните книги, на които моментът настъпи
Дойде и времето на книгите. Тъкмо към този момент ви се струваше, че тези дълги описи, които трупате с литературни стремежи, по този начин и...
Четвърта книга: " Приключенията на Пинокио "
" Нарича се " Страната на заниманията ". Защо не дойдеш и ти? " Разказът за това по какъв начин дървеното момче Пинокио след доста перипети и трудности става същинско момче.
Пета книга: " Приказка до безкрайност "
" Когато Бастиан се вгледа още един път по-внимателно в корицата, откри върху нея две змии — една светла и една тъмна. Те си бяха захапали опашките и по този метод образуваха елипса. "  История, която ни подсеща за какво харесваме книгите и за чудесата на човешкото въображение.
Надявам се тези пет детски книги да върнат положителни остарели мемоари, а на тези от вас които не са ги прочели още да ви бъдат за ентусиазъм и наслада! Приятно четене!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР