Всеки активно трениращ иска да получи оптимални резултати от инвестираното

...
Всеки активно трениращ иска да получи оптимални резултати от инвестираното
Коментари Харесай

10 универсални трика при спазване на диета

Всеки интензивно трениращ желае да получи оптимални резултати от вложеното време и старания. Много фитнес запалянковци разпределят тренировките си добре и се оправят до някаква степен и сами. Що се отнася обаче до диета и вярно хранене, те срещат не дребни усложнения. Всеки е друг и има потребност от самостоятелни упътвания и метод. Точно по тази причина хилядите диети, които срещате в интернет, най-често не дават стремежи резултат. Под " диета " следва да се схваща не отнемане и апетит, а хранителен режим.

Ето няколко универсални, които биха могли да ви бъдат от изгода за по-лесно и прецизно придържане към определения от вас хранителен режим.

Пийте повече вода .

Когато почувствате апетит, вместо да посягате към храна, първо изпийте няколко чаши вода. Така има огромен късмет да намалите апетита и да избегнете излишно хранене. В случай че решите да се храните, стомахът ви ще бъде ненапълно утолен и порцията ще е по-контролиранa.

Не изпивайте калориите си .

Близо 50% от одобряваните калории се одобряват нормално под формата на питиета, цялостни със. Някои постоянно срещани заблуди са, че студеният чай си е елементарен чай или пък че фрешът от портокал е здравословен и по тази причина може да се употребява в неограничени количества. Ако би трябвало да се избира сред фреш и леден чай, фрешът е по-добрият избор (250 мл от него съдържат 21 гр. захар и 110 калории). Все отново избягването на сходни питиета би ви разрешило да замените калориите им с висококачествена храна, която ще ви държи сити за по-дълго.

Не пълнете пазарската кошница с " джънк " .

Лесно използван съвет, който може да понижи потреблението на нежелани храни и питиета, е просто да не ги купувате, с цел да нямате комфортен и бърз достъп до тях. Така, когато пристигна време за хранене, шансът да се заемете с приготвянето на по-качествена храна, се умножава неведнъж.

Носете си храна на открито .

Ако сте съществени по отношение на постигането на фитнес цели, то съществуването на кутии за храна е наложително изискване. Може да намалите в пъти желанието за нездравословни храни, в случай че засищате първо глада си с избор, който смятате за верен, и тогава, в случай че към момента има потребност, да прибягвате към нещо в допълнение. А това точно са здравословните снакове, да вземем за пример плодове и сурови ядки (ябълка, бадеми и др.).

Яжте постепенно и на дребни порции .

Започнете храненето си със салата, преминете към добър източник на протеин със зеленчуци, комплициран въглехидрат и потребни мазнини съгласно това по какъв начин балансирате диетата си. Така мястото за калоричен десерт или напитка ще е намаляло неведнъж и постоянно ще успявате да се въздържите от изкушенията. Отнема към 20 минути от започване на храненето, с цел да доближат сигнали за задоволеност до мозъка.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР