Всеки 15-и жител на Лондон може вече да е заразен

...
Всеки 15-и жител на Лондон може вече да е заразен
Коментари Харесай

Всеки 15-и лондончанин може би вече е инфектиран с коронавирус

Всеки 15-и гражданин на Лондон може към този момент да е инфектиран с ковид, настояват научни съветници на държавното управление, само че единствено 92091 случая са доказани в столицата - голяма разлика, която извежда на напред във времето неналичието на всеобщо тестуване в най-големия клъстър на инфекцията в страната, написа в. " Файненшъл таймс ".

Изследователският екип от Импириъл Колидж Лондон, чиято работа способства за решението да бъде наложена карантина в Обединеното кралство предишния месец, показа отчет на 30 март, съгласно който сред 1,2 и 5,4 % (или приблизително 2,7 % от популацията на страната) към 28 март може да е било към този момент инфектирано.

Това значи, че всеки 15-и или към 600 000 хиляди души в столицата са прихванали вируса, имайки поради също популацията на Голям Лондон от 8,9 милиона души и обстоятелството, че на столицата се падат почти една трета от всички доказани случаи. На града се пада и сходна съразмерност от смъртните случаи в Обединеното кралство до момента.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР