Всеизвестен факт е, че повечето мъже предпочитат половинките им да

...
Всеизвестен факт е, че повечето мъже предпочитат половинките им да
Коментари Харесай

Как се отразява гримът на любовния живот?

Всеизвестен факт е, че множеството мъже избират половинките им да са по-естествени. Но за какво тогава обръщат взор към дами с блестящо алено червило? Любопитни неща ни споделят изследванията на мъжките настройки към грима и по какъв начин носенето му повлиява любовния ви живот, а и освен него.

Сенките за очи носят повече известия от мъжете

Според изследване на платформата за онлайн запознанства Zoosk, дамите, които носят сенки, са получили с до 139% повече известия и предложения за среща от мъже за разлика от дамите, които не носели сенки. Това се изяснява със силата на погледа и въздействието му над мъжкото внимание. Когато очите са добре подчертани с подобаващ грим, дамата е привлекателна за мъжете.

Червените устни карат мъжете да се вглеждат

Червеното червило е едно мощно средство да привлечете вниманието на мъжете. Ако носите алено червило, устните ви мигновено ще накарат доста мъже да се извърнат след вас или ще забележите втренчените им погледи. Проучване на Университета в Манчестър демонстрира, че аленото червило е в положение да задържи погледа на мъжа за приблизително 7,3 секунди спрямо розовото червило да вземем за пример, което го задържа приблизително за към 6,7 секунди.

По различен метод стоят нещата, когато се стигне до целувка. Носенето на червило може да откаже мъжът да ви целуне. Ако е на първа среща той ще преодолее това какъв брой му е неприятно червилото, само че в случай че сте в дълготрайна връзка, половинката ви сигурно ще извърне глава и ще откаже целувка, до момента в който не изтриете червилото си. Странно!

Любовта ви към мощния грим може да застане сред двама ви

Ако сте любителка на тежкия грим в всекидневието, той може да попречи на връзките и интимността ви във връзката. Ново проучване, представено от Daily Mail, установи, че 57% от мъжете не утвърждават носенето на тежък грим от дамите денем. Голям брой от мъжете са склонни даже да скъсат с приятелката си, която твърдоглаво продължава да носи подобен грим, написа Az-jenata.bg.

Мъжете желаят да носите по-малко грим

Колкото и спорно да наподобява държанието им към сенките и аленото червило, които явно притеглят вниманието им, мъжете въпреки всичко упорстват дамите да са по-пестеливи в грима си. Проучване, извършено в Bangor University открива, че мъжете избират дами, носещи 40% по-малко грим по лицето си. Имайте го поради, когато преследвате задачата си да откриете любовта на живота си.

Гримът ви прави по-уважавани

В професионален проект дамите, носещи умерено количество грим, съгласуван с работната среда и стила, ги прави по-надеждни и уважавани от сътрудниците им мъже. Това демонстрира проучване на Procter & Gamble, съгласно което носещите напълно предпазлив грим дами са по-уважавани от тези, които не носят безусловно никакъв, както и от любителките на тежкия настойчив грим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР