Все повече се пише колко пари се харчат напоследък във

...
Все повече се пише колко пари се харчат напоследък във
Коментари Харесай

Мъж плати 450 000 долара, за да стане съсед на Снуп Дог във виртуалния свят

Все повече се написа какъв брой пари се харчат в последно време във виртуалните светове - по този начин наречените „ метавселени”. Става дума за милиарди долари и тази цифра ще се умножи през идващите няколко години, тъй като от ден на ден компании влагат пари в тази технология.

Въпреки че NFT и метавселените наподобява са бъдещето и мнозина към този момент влагат в тях, вярвайки, че след няколко години инвестицията ще се изплати неведнъж, някои неща към момента са доста сложни за пояснение или схващане. Огромни суми пари към този момент се заплащат за виртуални къщи или виртуални яхти, а последният подобен образец е човек, платил огромна сума пари, с цел да бъде комшия на известния рапър Снуп Дог, съобщи БГНЕС.

Купувачът, избрал да остане неизвестен, е платил 450 000 $ за виртуална земя до виртуалната къща, където живее Снуп Дог, или нейната цифрова версия. Но като се изключи че е негов комшия, за парите, които е платил, този гражданин на Snoopverse ще може да посещава извънредни празненства във виртуалната къща на Снуп, която е копие на същинската му вила в Калифорния.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Идеята да се похарчат милиони за несъществуваща земя може да...

Снуп Дог е един от многото музиканти, като Пост Малоун, решили да влагат във виртуални светове и се сплотиха с The Sandbox, с цел да започват Snoopverse. В този виртуален свят потребителите могат да купуват, продават, построяват, имат, само че също по този начин и обезпечават доходи от своите виртуални прекарвания. Те също могат да строят къщи за своите аватари, да им купуват дизайнерски облекла и първокласни коли и, несъмнено, да платят за цялото виртуално преживяване - с действителни пари.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР