Все повече млади хора получават шипове през последните две десетилетия.

...
Все повече млади хора получават шипове през последните две десетилетия.
Коментари Харесай

5 народни рецепти за лечение на шипове

Все повече младежи получават шипове през последните две десетилетия. Всъщност в медицината не съществува сходно разбиране. Там те са известни с наименованието “остеофити ”.

Наричаме ги шипове поради формата, която придобива костта в развой на тяхното развиване. Те съставляват доброкачествени костни разраствания, които на медицински език се значат като остеофити (когато са единични) и екзостози (множество). Те се образуват по повърхността на костите и порастват на открито. Обикновено се откриват като локализирана, твърда, овална маса, съпроводена или не от болежка.Те изтезават хиляди българи със мощни и нетърпими болки и по всичко наподобява, че лекуване на тези костни формирания по врата, гърба, колената и петите не съществува. Поне такова, по всичко проличава, не се предлага от обичайна медицина.

За сметка на това обаче витае мнението, че вековната българска национална медицина предлага способи, изпитани от силата на времето, които в случай че не излекуват шиповете, то най-малко с нищо няма да повредят.

Ако желаете да подобрите качеството си на живот присъединете се тук: „

Тук може да си извършите абонамент за здраве:

Телефон за връзка:

 

 

5 национални предписания за лекуване на шипове

1.Лечение с хрян

 шипове 5 национални предписания за лекуване на шипове фотография: pinterest

Сред най-популярните натурални артикули, които спомагат за превъзмогване на нетърпимата болежка и облекчават цялостното положение при шипове, е хрянът. Коренът е прочут с мощното си затоплящо деяние, като потребностите на актуалната рецепта най-добре е да си го набавите в пресен тип.

След като измиете и почистите коренчето хрян, поставете го в машинка за култивиране на месо. Еднократно мелене е задоволително, с цел да се получи кашичка. Тя се слага върху парче плат или марля и се постанова върху мъчителното място. За по-силен загряващ резултат, върху плата може да се придържа и бутилка с топла вода. Самият компрес се задържа в началото за към 15 минути. След отстраняването на хряна мястото се измива. Процедурата се повтаря постоянно, като с всеки идващ път се усилва продължителността й до постигане на 30 минути.

2.Ябълков оцет, 2 яйца, салицилов алкохол.

 шипове 5 национални предписания за лекуване на шипове

Започнете с пресните яйца, като ги измиете с вода доста хубаво. След това ги поставете в съд, налага се да е от стъкло. Напълнете съда с, като наложително изискване е яйцата да са покрити изцяло. Приберете съда там където е хладно и мрачно и го извадете чак когато яйцата са омекнали.

Двете яйца би трябвало да са се стопили в оцета и вие би трябвало да отстраните единствено ципите, които не са съумели да се разградят. Дотук добре, остана да разбъркате яйцата и оцета и към тази примес да добавите 100 грама салицилов алкохол, който можете да си закупите от всяка аптека. Разбърквате и лечебния мас, който ще ви избави от вашите шипове е подготвен. Нанасяте от него всяка вечер на засегнатото място.

Болките ще намалеят доста още след първите 3 процедури, а в случай че продължите от тях няма да има и диря.

3.Рецепта с кокичета

 шипове 5 национални предписания за лекуване на шипове

Залейте 40 кокичета с дръжките с 500 мл мощна домашна ракия. Оставете ги да киснат 40 дни на мрачно, след което изхвърлете кокичетата и направете съгреваещ компрес от ракията. Дръжте го на болните места 30 минути. Продължете лекуването, до момента в който свърши ракията.

Друг вид за лекуване с кокичета е да залеете 80-100 броя кокичета с дръжките с 1 л ракия. Оставете да престои 40 дни на мрачно, след което прецедете. Масажирайте вашите шипове с ракията – оказва помощ и при ревматизъм, артрит и болест на Бехтерев.

4.Джинджифил

 шипове 5 национални предписания за лекуване на шипове

и одобряван вътрешно, и външно. Пийте по 3 чаши джинджифилов чай на ден, подготвен от лъжица настърган корен, сварен за 10 минутки в две чаши вода. А с джинджифилово масло може да масажирате болното място. Внимавайте с този компрес има мощно загряващо деяние. Не го оставяйте повече от четвърт час върху кожата. Той ще ви помогне да се справите с вашите шипове.

5.Ябълков оцет

Ябълковият оцет също е незаместим лек за стопяване на шипове. Правете си компреси, като от горната страна поставете найлонова торбичка и пренощувайте по този начин. При шипове на петата работи добре и ежедневното 20-минутно киснене в ябълков оцет. Лечението допълнете и с всекидневен банкет 3х1 лъжица от целебната кисела течност. Хора, пробвали тази скица на лекуване, настояват, че единствено за два месеца дефинитивно са преборили шиповете.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР